SEYDİŞEHİR HEYETİNDEN TUNCELİ VALİSİ TUNCAY SONEL’E ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2018 - 04:56, Güncelleme: 10.02.2018 - 04:56
 

SEYDİŞEHİR HEYETİNDEN TUNCELİ VALİSİ TUNCAY SONEL’E ZİYARET

Seydişehir Heyeti eski kaymakam Tuncay Sonel' i vali olduğu Tunceli’de ziyaret etti.

Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Milli Eğitim  Müdürü Tahir Kibar, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt, Avukat İsa Kocadan oluşan heyet Tunceli Valisi Tuncay Sonel’i ziyaret için Tunceli’ye  gitti. Tunceli valisi  Seydişehir heyetinin ziyaretten çok memnun olduğunu ifade  etti. Seydişehir  heyeti  adına Kısa  bir açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer: "Çok sevdiğimiz ve ilçemizde  görev yaptığı sürece devlet millet kaynaşmasına öncülük yapan Eski Kaymakamımız  ve Sayın valimizin ziyaretine geldik. Sayın valimizle  birlikte, Tunceli’de huzur ve güven ortamı oluşmuş, devlet millet yakınlaşması sağlanmış.  Allah’ın İzni ile  tüm  bölgede terörün kökü kazınıyor. Sayın  valimizin şahsında tüm güvenlik güçlerinin  Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.
Seydişehir Heyeti eski kaymakam Tuncay Sonel' i vali olduğu Tunceli’de ziyaret etti.

Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Milli Eğitim  Müdürü Tahir Kibar, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt, Avukat İsa Kocadan oluşan heyet Tunceli Valisi Tuncay Sonel’i ziyaret için Tunceli’ye  gitti.

Tunceli valisi  Seydişehir heyetinin ziyaretten çok memnun olduğunu ifade  etti.

Seydişehir  heyeti  adına Kısa  bir açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer: "Çok sevdiğimiz ve ilçemizde  görev yaptığı sürece devlet millet kaynaşmasına öncülük yapan Eski Kaymakamımız  ve Sayın valimizin ziyaretine geldik. Sayın valimizle  birlikte, Tunceli’de huzur ve güven ortamı oluşmuş, devlet millet yakınlaşması sağlanmış.  Allah’ın İzni ile  tüm  bölgede terörün kökü kazınıyor. Sayın  valimizin şahsında tüm güvenlik güçlerinin  Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.