SEYDİŞEHİR HUBUBAT BORSASINA KAVUŞUYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2015 - 12:33, Güncelleme: 06.04.2015 - 12:33
 

SEYDİŞEHİR HUBUBAT BORSASINA KAVUŞUYOR

Seydişehir Hububat Borsası'nın temel atma töreni 7 Nisan?da.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve yapımına başlanacak olan Hububat Borsası yapımı temel atma töreni  7 Nisan Salı günü Saat 10.00 ‘da yapılacak Hafif Sanayi Bölgesi Taşıyıcılar Kooperatifi karşısında yapımına başlanacak olan Hububat Borsası binasının yapımının tamamlanması ile  Seydişehir hububat alım satımında önemli bir merkez haline gelecek.  Yapılacak olan Hububat  Borsasının çiftçinin daha bilinçli ve kaliteli ürün yetiştirmesini sağlayacağını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;’’ seçim beyannamemizde yer alan vaatlerimizden bir tanesi de hububat borsası idi. Bu verdiğimiz vaadimize de gerçekleştiriyoruz. İlçemize yapılacak olan hububat Borsası binamız çiftçiye, tüccara önemli ölçüde fayda sağlayacaktır.  Seydişehir halkına hayırlı uğurlu olsun. Tüm halkımızı temel atma programına bekliyoruz’’ dedi.  
Seydişehir Hububat Borsası'nın temel atma töreni 7 Nisan?da.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve yapımına başlanacak olan Hububat Borsası yapımı temel atma töreni  7 Nisan Salı günü Saat 10.00 ‘da yapılacak

Hafif Sanayi Bölgesi Taşıyıcılar Kooperatifi karşısında yapımına başlanacak olan Hububat Borsası binasının yapımının tamamlanması ile  Seydişehir hububat alım satımında önemli bir merkez haline gelecek.

 Yapılacak olan Hububat  Borsasının çiftçinin daha bilinçli ve kaliteli ürün yetiştirmesini sağlayacağını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;’’ seçim beyannamemizde yer alan vaatlerimizden bir tanesi de hububat borsası idi. Bu verdiğimiz vaadimize de gerçekleştiriyoruz. İlçemize yapılacak olan hububat Borsası binamız çiftçiye, tüccara önemli ölçüde fayda sağlayacaktır.  Seydişehir halkına hayırlı uğurlu olsun. Tüm halkımızı temel atma programına bekliyoruz’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.