Seydişehir İyi Parti Seçim Bürosu Törenle Açıldı

Politika (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 19.04.2023 - 16:01, Güncelleme: 19.04.2023 - 16:16
 

Seydişehir İyi Parti Seçim Bürosu Törenle Açıldı

Çarşı içi Öğretmenevi mevkinde bulunan İyi Parti Seydişehir Seçim Koordinasyon binasının açılışına, İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş katıldı.

Aynı zamanda Konya İyi Parti Milletvekili ikinci sıra adayı Fahrettin Yokuş’un yanı sıra diğer milletvekili adaylarından Ahmet Öztürk, Erhan Gökmen, Esra Totan, İl Başkanı Kadir Ulusoy, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hayati Topaç ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Harun Erkan'da açılışta hazır bulundu. Çok sayıda partilinin katıldığı İyi Parti seçim bürosunun açılışında milletvekili adaylarının tanıtımından sonra açılış konuşmasını yapan İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici “Yolsuzlukları ve yoksullukları önleyeceğiz diye iş başına gelen tek adam rejimi ülkeyi yoksulluk ve yolsuzluk bataklığına sapladı. Ülkenin geldiği hale bakın. 17 milyon insan sosyal yardım alıyor. 35 milyon insan icralık. 10 milyona yakın sanki mülteci cennetine dönüştürülen bir ülke olduk. Artık bu devran değişmeli bu iktidar gitmelidir” dedi. Sonrasında söz alan Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, “Kurulan bu ucube sistemle Taliban devletine dönüştük. Adalet, Hukuk ve insanlık yerle bir oldu. İlleti zilleti siz bunlarda arayın. Ortadoğu eş başkanlığını yapan da arayın. Bu harami düzeni yıkacağız. Unutmayın ki bu ülkenin sigortası biziz. Sizlerden tek ricam irademizi çaldırmayınız. Çünkü irademiz bizim namusumuzdur.” Şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından dualarla seçim koordinasyon bürosunun kurdelesi kesildi.
Çarşı içi Öğretmenevi mevkinde bulunan İyi Parti Seydişehir Seçim Koordinasyon binasının açılışına, İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş katıldı.

Aynı zamanda Konya İyi Parti Milletvekili ikinci sıra adayı Fahrettin Yokuş’un yanı sıra diğer milletvekili adaylarından Ahmet Öztürk, Erhan Gökmen, Esra Totan, İl Başkanı Kadir Ulusoy, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hayati Topaç ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Harun Erkan'da açılışta hazır bulundu.

Çok sayıda partilinin katıldığı İyi Parti seçim bürosunun açılışında milletvekili adaylarının tanıtımından sonra açılış konuşmasını yapan İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici “Yolsuzlukları ve yoksullukları önleyeceğiz diye iş başına gelen tek adam rejimi ülkeyi yoksulluk ve yolsuzluk bataklığına sapladı. Ülkenin geldiği hale bakın. 17 milyon insan sosyal yardım alıyor. 35 milyon insan icralık. 10 milyona yakın sanki mülteci cennetine dönüştürülen bir ülke olduk. Artık bu devran değişmeli bu iktidar gitmelidir” dedi.

Sonrasında söz alan Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, “Kurulan bu ucube sistemle Taliban devletine dönüştük. Adalet, Hukuk ve insanlık yerle bir oldu. İlleti zilleti siz bunlarda arayın. Ortadoğu eş başkanlığını yapan da arayın. Bu harami düzeni yıkacağız. Unutmayın ki bu ülkenin sigortası biziz. Sizlerden tek ricam irademizi çaldırmayınız. Çünkü irademiz bizim namusumuzdur.” Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından dualarla seçim koordinasyon bürosunun kurdelesi kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.