Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal Gazetemizi ziyaret etti.

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.11.2023 - 19:50, Güncelleme: 06.11.2023 - 19:50
 

Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal Gazetemizi ziyaret etti.

Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal Toroslar Gazetesi’ne iade-i ziyarette bulundu.

  Karşılıklı deneyimlerinin paylaşıldığı buluşmada , Seydişehirimiz için yapılan ve  yapılabilecek çalışmalar gündeme getirildi.  Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam  sayın Bakkal’a “Tarihi Arasta Çarşısı”  ve  “Leblebicilik ” geçmişimizle ilgili bilgi verdi. Bundan sonra yapılacak çalışmalarda geçmişin izinde, bugünün gerçekliğiyle,  geleceği inşa edilebilmesi üzerinde duruldu. Toroslar Gazetesi köşe yazarı Nilüfer Özpolat ‘ın da bulunduğu ziyaret çok samimi bir havada geçti. Görüşme iyi temennilerle sona erdi.
Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal Toroslar Gazetesi’ne iade-i ziyarette bulundu.

 

Karşılıklı deneyimlerinin paylaşıldığı buluşmada , Seydişehirimiz için yapılan ve  yapılabilecek çalışmalar gündeme getirildi. 

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam  sayın Bakkal’a “Tarihi Arasta Çarşısı”  ve  “Leblebicilik ” geçmişimizle ilgili bilgi verdi. Bundan sonra yapılacak çalışmalarda geçmişin izinde, bugünün gerçekliğiyle,  geleceği inşa edilebilmesi üzerinde duruldu.

Toroslar Gazetesi köşe yazarı Nilüfer Özpolat ‘ın da bulunduğu ziyaret çok samimi bir havada geçti.

Görüşme iyi temennilerle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.