SEYDİŞEHİR KAYMAKAMLIĞINA AYDIN ERDOĞAN ATANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2016 - 02:48, Güncelleme: 01.12.2016 - 02:48
 

SEYDİŞEHİR KAYMAKAMLIĞINA AYDIN ERDOĞAN ATANDI

Yeni kararname ile Seydişehir Kaymakamlığına Aydın Erdoğan atandı. Seydişehir Kaymakamı Ahmet Regaip Özyiğit Malatya Vali yardımcılığına atandı.

Kaymakam ve vali yardımcılarının görev yerlerinin değiştirilmesine ilişkin Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Kararnameye göre, 616 mülki idare amirinin görev yerinde değişiklik yapıldı. Kararname ile 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak görevlendirildi. Kararnameye  göre   Seydişehir  Kaymakamı Ahmet Regaip Özyiğit  Malatya Vali yardımcılığına atanırken, Seydişehir Kaymakamlığına ise Çamlıdere Kaymakamı  Aydın Erdoğan  atandı. Bir dönem Seydişehir Kaymakamı olan   ve şuan Bandırma  Kaymakamı  Tuncay Sonel  ise Kadıköy Kaymakamlığına  atandı Aydın Erdoğan Kimdir? 1973 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkileri bitirdi. Kafkas Üniversitesi, Tarih Anabilim Dalında ve Keele, School of Politics, International Relations and Philosophy de yüksek lisansını tamamlamıştır. Sırasıyla, Daday Kaymakam Vekilliği, Güneysınır Kaymakam Vekilliği, Kabataş Kaymakamlığı, Selim Kaymakamlığı, Hınıs Kaymakamlığı, Bayat Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Halen Çamlıdere Kaymakamı olarak kamu hizmetine devam etmekte iken Seydişehir Kaymakamlığına atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.
Yeni kararname ile Seydişehir Kaymakamlığına Aydın Erdoğan atandı. Seydişehir Kaymakamı Ahmet Regaip Özyiğit Malatya Vali yardımcılığına atandı.

Kaymakam ve vali yardımcılarının görev yerlerinin değiştirilmesine ilişkin Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Kararnameye göre, 616 mülki idare amirinin görev yerinde değişiklik yapıldı.

Kararname ile 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak görevlendirildi.

Kararnameye  göre   Seydişehir  Kaymakamı Ahmet Regaip Özyiğit  Malatya Vali yardımcılığına atanırken, Seydişehir Kaymakamlığına ise Çamlıdere Kaymakamı  Aydın Erdoğan  atandı.

Bir dönem Seydişehir Kaymakamı olan   ve şuan Bandırma  Kaymakamı  Tuncay Sonel  ise Kadıköy Kaymakamlığına  atandı

Aydın Erdoğan Kimdir?

1973 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkileri bitirdi. Kafkas Üniversitesi, Tarih Anabilim Dalında ve Keele, School of Politics, International Relations and Philosophy de yüksek lisansını tamamlamıştır.

Sırasıyla, Daday Kaymakam Vekilliği, Güneysınır Kaymakam Vekilliği, Kabataş Kaymakamlığı, Selim Kaymakamlığı, Hınıs Kaymakamlığı, Bayat Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Halen Çamlıdere Kaymakamı olarak kamu hizmetine devam etmekte iken Seydişehir Kaymakamlığına atandı.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.