SEYDİŞEHİR KIZILAY ŞUBESİ YALNIZ BIRAKMADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2020 - 11:46, Güncelleme: 30.04.2020 - 11:46
 

SEYDİŞEHİR KIZILAY ŞUBESİ YALNIZ BIRAKMADI

Seydişehir Kızılay Şubesi koronavirüs nedeniyle bu yıl ki Ramazan yardımlarını üç katına çıkardı. Aynı zamanda 5 Kızılay gönüllüsüyle Vefa Destek Grubuna yardımcı olan Seydişehir Kızılay Şubesi bugün vatandaşlara ücretsiz maske ve el dezenfektanı da dağıttı.

Bu yıl Ramazanda da koronavirüs nedeniyle hizmetlerini kat kat artıran Seydişehir Kızılay Şubesi gece gündüz ihtiyaç sahibi vatandaşlar için koşturmaya devam ediyor. Kızılay binası önü Hürriyet caddesinde açtığı stantta kişi başına 3 maske 1 el dezenfektanı olarak toplam 2000 maske ve 600 el dezenfektanı  dağıtan Seydişehir Kızılay Şubesi Başkanı Tevfik Balcı yardımlarla ilgili şöyle konuştu: “ Bu ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştuk. İlçemizde 126 ihtiyaç sahibi aileye Kızılay zekat fonundan TC kimlik numaralarına 450 TL para yardımında bulunduk. Ramazan Bayramı yaklaşırken 45 ihtiyaç sahibi öksüz çocuğumuza çocuk başı 150 TL olmak üzere bayramlık giysi yardımında bulunduk. Bu dönemde işten çıkarılan ihtiyaç sahibi ailelerimize toplam 600 adet gıda kolisinin yanı sıra 750 adette 800 grlık kutularda kıyma ve kavurma dağıtımını gerçekleştirdik. 65 yaş üstü vatandaşlarımızı da unutmayarak gönüllü vefa komisyonu arkadaşlarımızla beraber Kızılay aracımızla 500 pide dağıtımı yaptık. 01-02-03 Mayıs tarihlerinde 3 günlük sokağa çıkma yasağı yaşayacağımız günlerde de ulaşabildiğimiz kadar vatandaşa ücretsiz pide dağıtmayı planlamış bulunuyoruz. Şubemize zekat, fitre ve sadakaları ile yardım eden hayırsever vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.
Seydişehir Kızılay Şubesi koronavirüs nedeniyle bu yıl ki Ramazan yardımlarını üç katına çıkardı. Aynı zamanda 5 Kızılay gönüllüsüyle Vefa Destek Grubuna yardımcı olan Seydişehir Kızılay Şubesi bugün vatandaşlara ücretsiz maske ve el dezenfektanı da dağıttı.

Bu yıl Ramazanda da koronavirüs nedeniyle hizmetlerini kat kat artıran Seydişehir Kızılay Şubesi gece gündüz ihtiyaç sahibi vatandaşlar için koşturmaya devam ediyor.

Kızılay binası önü Hürriyet caddesinde açtığı stantta kişi başına 3 maske 1 el dezenfektanı olarak toplam 2000 maske ve 600 el dezenfektanı  dağıtan Seydişehir Kızılay Şubesi Başkanı Tevfik Balcı yardımlarla ilgili şöyle konuştu:

“ Bu ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştuk. İlçemizde 126 ihtiyaç sahibi aileye Kızılay zekat fonundan TC kimlik numaralarına 450 TL para yardımında bulunduk. Ramazan Bayramı yaklaşırken 45 ihtiyaç sahibi öksüz çocuğumuza çocuk başı 150 TL olmak üzere bayramlık giysi yardımında bulunduk.

Bu dönemde işten çıkarılan ihtiyaç sahibi ailelerimize toplam 600 adet gıda kolisinin yanı sıra 750 adette 800 grlık kutularda kıyma ve kavurma dağıtımını gerçekleştirdik.

65 yaş üstü vatandaşlarımızı da unutmayarak gönüllü vefa komisyonu arkadaşlarımızla beraber Kızılay aracımızla 500 pide dağıtımı yaptık. 01-02-03 Mayıs tarihlerinde 3 günlük sokağa çıkma yasağı yaşayacağımız günlerde de ulaşabildiğimiz kadar vatandaşa ücretsiz pide dağıtmayı planlamış bulunuyoruz.

Şubemize zekat, fitre ve sadakaları ile yardım eden hayırsever vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.