Seydişehir Kızılay Temsilciliği Şubeye Dönüştü.

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.04.2023 - 15:16, Güncelleme: 08.04.2023 - 15:16
 

Seydişehir Kızılay Temsilciliği Şubeye Dönüştü.

Seydişehir Kızılay Temsilciliği Şubeye Dönüştü.

    Daha önce temsilciliğe dönüşen Seydişehir  Kızılay Şubesi Genel Merkezin Onayı ile tekrar Şubeye dönüştü. Şube Yönetimine İse, olağan genel kurul yapılıncaya kadar başkanlığa Abdullah EROĞLU, başkan yardımcılığına Hasan Kadir TÜFEKÇİ, üyeliklere ise Duran AKAY,  Bilal GÜNEŞ ve Mustafa YÜKSEK görevlendirildi. Konya Şubesinden görevlendirilen yetkili Seydişehir Kızılay Temsilcisi Tevfik Balcı’dan  devralarak yeni yönetime görevi teslim etti.
Seydişehir Kızılay Temsilciliği Şubeye Dönüştü.

 

 

Daha önce temsilciliğe dönüşen Seydişehir  Kızılay Şubesi Genel Merkezin Onayı ile tekrar Şubeye dönüştü.

Şube Yönetimine İse, olağan genel kurul yapılıncaya kadar başkanlığa Abdullah EROĞLU, başkan yardımcılığına Hasan Kadir TÜFEKÇİ, üyeliklere ise Duran AKAY,  Bilal GÜNEŞ ve Mustafa YÜKSEK görevlendirildi.

Konya Şubesinden görevlendirilen yetkili Seydişehir Kızılay Temsilcisi Tevfik Balcı’dan  devralarak yeni yönetime görevi teslim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.