SEYDİŞEHİR KOMEK’TE YETİŞKİN EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.09.2018 - 10:41, Güncelleme: 11.09.2018 - 10:41
 

SEYDİŞEHİR KOMEK’TE YETİŞKİN EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

Konya Büyükşehir Belediyesi SeydişehirKOMEK Kurs Merkezi’nde 10 Eylül 2018 Pazartesi başlayan 2018 GÜZ DÖNEMİ Yetişkin Eğitimi Kayıtları, 23 Eylül 2018 Pazar gününe kadar devam edecek.

  Bu yıl açılması planlanan kurslar arasında Kur’an-ı Kerim (Elif Ba), Kur’an-ı Kerim (Tecvidli), Arapça A1, İngilizce A1, Hızlı ve Etkili Okuma, Diksiyon, Bilgisayar İşletmeciği, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Ofis Programları, İşaret Dili, Yaşlı ve Öz Bakım, Eğitici Annelik, Giyim, Mefruşat, Amigurimi, İğne Oyası, Dantel Anglez, Takı Tasarımı, Kağıt Rölyef, Şiş Örgü, Kuaförlük, Resim, Aşçı Çırağı, Pastacı Çırağı, Ney Eğitimi, Bağlama Eğitimi, Gitar Eğitimi, Oyun Odası (3-6 yaş çocuklar için) Spor (Fitness-Step-Aerobik-Plates) ve Yüzme kurslarının olacağını bildirildi. Vatandaşların, kontenjanların sınırlı olan bu kurslara www.komek.org.tr internet sitesinden ve Seydişehir KOMEK Kurs Merkezi’ne gelerek kayıtlarını yaptırabilecekleri, Kurs Merkezi’nin  10-23 Eylül tarihleri arasında sabah 08:00 akşam 18:00 saatleri arasında hizmet vereceği, bilgi almak için 582 25 98 numaralı telefondan Seydişehir KOMEK Kurs Merkezi’ne ulaşılabileceği  öğrenildi.   
Konya Büyükşehir Belediyesi SeydişehirKOMEK Kurs Merkezi’nde 10 Eylül 2018 Pazartesi başlayan 2018 GÜZ DÖNEMİ Yetişkin Eğitimi Kayıtları, 23 Eylül 2018 Pazar gününe kadar devam edecek.

 

Bu yıl açılması planlanan kurslar arasında Kur’an-ı Kerim (Elif Ba), Kur’an-ı Kerim (Tecvidli), Arapça A1, İngilizce A1, Hızlı ve Etkili Okuma, Diksiyon, Bilgisayar İşletmeciği, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Ofis Programları, İşaret Dili, Yaşlı ve Öz Bakım, Eğitici Annelik, Giyim, Mefruşat, Amigurimi, İğne Oyası, Dantel Anglez, Takı Tasarımı, Kağıt Rölyef, Şiş Örgü, Kuaförlük, Resim, Aşçı Çırağı, Pastacı Çırağı, Ney Eğitimi, Bağlama Eğitimi, Gitar Eğitimi, Oyun Odası (3-6 yaş çocuklar için) Spor (Fitness-Step-Aerobik-Plates) ve Yüzme kurslarının olacağını bildirildi.

Vatandaşların, kontenjanların sınırlı olan bu kurslara www.komek.org.tr internet sitesinden ve Seydişehir KOMEK Kurs Merkezi’ne gelerek kayıtlarını yaptırabilecekleri, Kurs Merkezi’nin  10-23 Eylül tarihleri arasında sabah 08:00 akşam 18:00 saatleri arasında hizmet vereceği, bilgi almak için 582 25 98 numaralı telefondan Seydişehir KOMEK Kurs Merkezi’ne ulaşılabileceği  öğrenildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.