SEYDİŞEHİR MAHALLESİNE YARDIM ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR, İLK KONTEYNIRLARDA YOLDA (VİDEOLU)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.02.2023 - 14:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 14:54
 

SEYDİŞEHİR MAHALLESİNE YARDIM ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR, İLK KONTEYNIRLARDA YOLDA (VİDEOLU)

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde afetzedelerin barınma ihtiyacını giderilmesi için kurulacak “Seydişehir Mahallesi” için ilk 10 konteynır yola çıktı.

Ülkemizi derin bir üzüntüye boğan deprem nedeniyle afet bölgesinde “Seydişehir Mahallesi” kurmak için; Seydişehir Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve STK’larımız öncülüğünde başlatılan kampanya çığ gibi büyüyor. Daha önce firma olarak depremzedelere yardım için “Kar-Sey Firması” tarafından ısı yalıtımlı katlanabilir konteynırlar şimdide Kaymakamlık, Belediye ve STK’larımızın almış olduğu karardan sonra hummalı bir şekilde “Seydişehir Mahallesi” için üretilmeye başlandı. İmalatı tamamlanan ilk 10 konteynır dün gece Elbistan’a ulaştırmak için yola çıktı. Hayırsever kurum ve kuruluşların bağışlarıyla şuana kadar 70 tane konteynırın siparişinin verildiği ve bu adetin 100’e çıkması beklendiği öğrenildi. Konteynır bağışında öncülük yapan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal kendi adına 1, Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük kendi adına 1 meclisi adına 1 ve oda adına 1 tane, Başkanı 3, İlçe Müftülüğü 4, Esnaf Kefalet Odası 1tane yönetim ve personelide 1tane, Taşıyıcılar Kooperatifi 1, Seydişehir Baro Temsilciliği 1, Şoförler Odası 1, Minibüsçüler Derneği 1, Muhtarlar Derneği 1, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya kendi adına 1, SYDV çalışanları 1, Ak Parti, CHP ve İyi Parti’den 1’er adet, Belediye Meclis üyesi Mehmet Çetiner’de 1 tane konteynır yardımı yapıldı. Ayrıca Esnaf Sanatkarlar Odası ve Taşağıl köyü ve Gönüllü hanımlar 1 konteynır bağışlamak için kampanya başlattı. Ayrıca bazı şahıslar da isimlerine özel bireysel bağışta bulundular. Elbistan’daki deprem bölgesine gönderilen konteynırların bölgedeki hizmeti bitince tekrar ilçemize getirilip buna benzer felaketlerde kullanılmak üzere saklanacağı öğrenildi.
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde afetzedelerin barınma ihtiyacını giderilmesi için kurulacak “Seydişehir Mahallesi” için ilk 10 konteynır yola çıktı.

Ülkemizi derin bir üzüntüye boğan deprem nedeniyle afet bölgesinde “ Seydişehir Mahallesi” kurmak için; Seydişehir Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve STK’larımız öncülüğünde başlatılan kampanya çığ gibi büyüyor.

Daha önce firma olarak depremzedelere yardım için “Kar-Sey Firması” tarafından ısı yalıtımlı katlanabilir konteynırlar şimdide Kaymakamlık, Belediye ve STK’larımızın almış olduğu karardan sonra hummalı bir şekilde “ Seydişehir Mahallesi” için üretilmeye başlandı.

İmalatı tamamlanan ilk 10 konteynır dün gece Elbistan’a ulaştırmak için yola çıktı.

Hayırsever kurum ve kuruluşların bağışlarıyla şuana kadar 70 tane konteynırın siparişinin verildiği ve bu adetin 100’e çıkması beklendiği öğrenildi.

Konteynır bağışında öncülük yapan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal kendi adına 1, Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük kendi adına 1 meclisi adına 1 ve oda adına 1 tane, Başkanı 3, İlçe Müftülüğü 4, Esnaf Kefalet Odası 1tane yönetim ve personelide 1tane, Taşıyıcılar Kooperatifi 1, Seydişehir Baro Temsilciliği 1, Şoförler Odası 1, Minibüsçüler Derneği 1, Muhtarlar Derneği 1, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya kendi adına 1, SYDV çalışanları 1, Ak Parti, CHP ve İyi Parti’den 1’er adet, Belediye Meclis üyesi Mehmet Çetiner’de 1 tane konteynır yardımı yapıldı.

Ayrıca Esnaf Sanatkarlar Odası ve Taşağıl köyü ve Gönüllü hanımlar 1 konteynır bağışlamak için kampanya başlattı. Ayrıca bazı şahıslar da isimlerine özel bireysel bağışta bulundular.

Elbistan’daki deprem bölgesine gönderilen konteynırların bölgedeki hizmeti bitince tekrar ilçemize getirilip buna benzer felaketlerde kullanılmak üzere saklanacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.