SEYDİŞEHİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ ALMANYA?DAN DÖNDÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2015 - 01:33, Güncelleme: 01.04.2015 - 01:33
 

SEYDİŞEHİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ ALMANYA?DAN DÖNDÜ

T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Ulusal Ajans tarafından Erasmus + Ana Eylem 1 - Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği, 2014-1-TR01-KA102-005923 numaralı ?C# İle NET?te Güvenlik.? isimli proje kapsamında Almanya ya giden katılımcılar yurda döndüler.

Proje hakkında bilgi veren okul müdürü Sedat VURAL: “Öğrencilerimiz 01-30 Mart 2015 tarihleri arasında Almanya'nın Frankfurt/Hanau/Erlensee şehrinde staj çalışması yaptılar. Bilişim Teknolojileri Alanında bir yazılım dili olan “C#” konusunda staj çalışmalarını tamamlayan olan öğrencilerimiz 30 Mart 2015 tarihinde ülkemize sağ salim döndüler. Projeye katılan öğrencilerimiz, mesleki bilgi ve becerilerini orada geliştirdiler. Ayrıca, dil ve kültürel açıdan bilgi ve deneyimlerini artırarak; kurum, kuruluş, işletme ve fabrikalara birçok teknik ziyarette bulundular. Öğrencilerimiz Almanya’da “C# İle NET’te Güvenlik.” projesi kapsamında kazandıkları mesleki deneyim ve tecrübelerini bölgemizde bulunan ilgili sektöre aktaracaklardır. Proje kapsamında yapılan tüm masraflar T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Ulusal Ajans tarafından karşılanmıştır. Projede görevli öğretmen ve öğrencilerimizin Almanya’da almış oldukları sertifika ile çalışmalarını başarı ile tamamlayıp sağlıkla yurda dönmelerinden dolayı çok mutluyuz.” dedi. Proje irtibat kişisi Süleyman UMAR; “Proje süresince her hangi bir olumsuzluk ve problemle karşılaşılmamıştır. Proje amaçları ve hedefleri doğrultusunda başarı ile gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda projeye katılan öğretmen ve öğrencilerimize ve bizden desteğini eksik etmeyen okul müdürümüz Sayın Sedat VURAL’a teşekkür ederim.” dedi
T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Ulusal Ajans tarafından Erasmus + Ana Eylem 1 - Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği, 2014-1-TR01-KA102-005923 numaralı ?C# İle NET?te Güvenlik.? isimli proje kapsamında Almanya ya giden katılımcılar yurda döndüler.

Proje hakkında bilgi veren okul müdürü Sedat VURAL: “Öğrencilerimiz 01-30 Mart 2015 tarihleri arasında Almanya'nın Frankfurt/Hanau/Erlensee şehrinde staj çalışması yaptılar. Bilişim Teknolojileri Alanında bir yazılım dili olan “C#” konusunda staj çalışmalarını tamamlayan olan öğrencilerimiz 30 Mart 2015 tarihinde ülkemize sağ salim döndüler.

Projeye katılan öğrencilerimiz, mesleki bilgi ve becerilerini orada geliştirdiler. Ayrıca, dil ve kültürel açıdan bilgi ve deneyimlerini artırarak; kurum, kuruluş, işletme ve fabrikalara birçok teknik ziyarette bulundular. Öğrencilerimiz Almanya’da “C# İle NET’te Güvenlik.” projesi kapsamında kazandıkları mesleki deneyim ve tecrübelerini bölgemizde bulunan ilgili sektöre aktaracaklardır. Proje kapsamında yapılan tüm masraflar T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Ulusal Ajans tarafından karşılanmıştır. Projede görevli öğretmen ve öğrencilerimizin Almanya’da almış oldukları sertifika ile çalışmalarını başarı ile tamamlayıp sağlıkla yurda dönmelerinden dolayı çok mutluyuz.” dedi.

Proje irtibat kişisi Süleyman UMAR; “Proje süresince her hangi bir olumsuzluk ve problemle karşılaşılmamıştır. Proje amaçları ve hedefleri doğrultusunda başarı ile gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda projeye katılan öğretmen ve öğrencilerimize ve bizden desteğini eksik etmeyen okul müdürümüz Sayın Sedat VURAL’a teşekkür ederim.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.