SEYDİŞEHİR MUSİKİ CEMİYETİNE BAYAN BAŞKAN

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2012 - 12:11, Güncelleme: 22.11.2012 - 12:11
 

SEYDİŞEHİR MUSİKİ CEMİYETİNE BAYAN BAŞKAN

Seydişehir Musiki Cemiyeti?ne 26 yıl aradan sonra ilk kez bayan başkan seçildi

  Seydişehir Musiki Cemiyeti’ne 26 yıl aradan sonra ilk kez bayan başkan seçildi Mustafa Aksakbağı’nın vefatından sonra boşalan Seydişehir Musiki Cemiyeti Başkanlığına yönetim kurulu üyelerinden Aysel Can getirildi. Seydişehir’de faaliyetlerine 26 yıldır istikrarlı bir şekilde devam eden Seydişehir Musiki Cemiyeti başkanlığına merhum Mustafa Akbsakbağından sonra yönetim kurulu üyelerinden Aysel Can getirildi. Aysel Can’ın başkanlığa  getirilmesi ile Seydişehir’deki müzik severler Musiki Cemiyeti’nde ilk kez bir bayan başkan görev aldı. Seydişehir Musiki Cemiyeti Başkanı Aysel Can yaptığı açıklamada: 1986 yılında kurulan Seydişehir Musiki Cemiyeti; 26 yıldır faaliyetlerine istikrarlı bir şekilde devam etmiştir. Seydişehir Musiki Cemiyeti istikrarlı yapısını 26 yıldır korumuştur.Mustafa Başkan çok güzel şeyler yaptı. Seydişehir Musiki Cemiyeti’nin çıtasını yükseltti. Yönetimde beraber bulunduğumuz arkadaşlarımın teveccühü ile Mustafa Başkanın yüzücü şekilde aramızdan ayrılmasından sonra boşalan başkanlık makamına beni seçtiler. Hepsine sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunarım.’’ Dedi Seydişehir Musiki Cemiyeti’nin devamlılığına ve faaliyetlerine de değinen başkan Aysel Can  ‘’Cemiyet çalışmalarının devamlılığı sürekliliği önemlidir.Bu bir bayrak yarışıdır.Rahmetli Mustafa abimiz ve önceki yönetimler güzel çalışmalar yaptılar, bizlerde onların bıraktığı yerde geleceğimize, çocuklarımıza  Seydişehir Musiki Cemiyeti’ni için daha verimli çalışmalar yapacağız . Seydişehir Musiki Cemiyeti Koro Şefi Sıtkı Özkal da  ’’26 yıldır faaliyetlerine devam eden cemiyetimize başkanlık nezdinde bayan elinin değmesi cemiyetimizin çıtasının yükselteceğine inanıyorum. Başkanlığa getirilen Aysel Hanımefendiye ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum.’’ Şeklinde konuştu.    
Seydişehir Musiki Cemiyeti?ne 26 yıl aradan sonra ilk kez bayan başkan seçildi

 

Seydişehir Musiki Cemiyeti’ne 26 yıl aradan sonra ilk kez bayan başkan seçildi

Mustafa Aksakbağı’nın vefatından sonra boşalan Seydişehir Musiki Cemiyeti Başkanlığına yönetim kurulu üyelerinden Aysel Can getirildi.

Seydişehir’de faaliyetlerine 26 yıldır istikrarlı bir şekilde devam eden Seydişehir Musiki Cemiyeti başkanlığına merhum Mustafa Akbsakbağından sonra yönetim kurulu üyelerinden Aysel Can getirildi. Aysel Can’ın başkanlığa  getirilmesi ile Seydişehir’deki müzik severler Musiki Cemiyeti’nde ilk kez bir bayan başkan görev aldı.

Seydişehir Musiki Cemiyeti Başkanı Aysel Can yaptığı açıklamada:

1986 yılında kurulan Seydişehir Musiki Cemiyeti; 26 yıldır faaliyetlerine istikrarlı bir şekilde devam etmiştir. Seydişehir Musiki Cemiyeti istikrarlı yapısını 26 yıldır korumuştur.Mustafa Başkan çok güzel şeyler yaptı. Seydişehir Musiki Cemiyeti’nin çıtasını yükseltti. Yönetimde beraber bulunduğumuz arkadaşlarımın teveccühü ile Mustafa Başkanın yüzücü şekilde aramızdan ayrılmasından sonra boşalan başkanlık makamına beni seçtiler. Hepsine sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunarım.’’ Dedi

Seydişehir Musiki Cemiyeti’nin devamlılığına ve faaliyetlerine de değinen başkan Aysel Can  ‘’Cemiyet çalışmalarının devamlılığı sürekliliği önemlidir.Bu bir bayrak yarışıdır.Rahmetli Mustafa abimiz ve önceki yönetimler güzel çalışmalar yaptılar, bizlerde onların bıraktığı yerde geleceğimize, çocuklarımıza  Seydişehir Musiki Cemiyeti’ni için daha verimli çalışmalar yapacağız .

Seydişehir Musiki Cemiyeti Koro Şefi Sıtkı Özkal da  ’’26 yıldır faaliyetlerine devam eden cemiyetimize başkanlık nezdinde bayan elinin değmesi cemiyetimizin çıtasının yükselteceğine inanıyorum. Başkanlığa getirilen Aysel Hanımefendiye ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum.’’ Şeklinde konuştu.

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.