Seydişehir Musiki Derneği Dinleyicileri Mest Etti (videolu)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 12.06.2022 - 13:19, Güncelleme: 12.06.2022 - 13:33
 

Seydişehir Musiki Derneği Dinleyicileri Mest Etti (videolu)

Seydişehir Musiki Derneği Dinleyicileri Mest Etti

  Seydişehir Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen Seydişehir Musiki Derneği ,Türk Halk Müziği Konserine Konya Vali Yardımcısı Aydın Erdoğan ,Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ,Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ve çok sayıda ilçe halkı katıldı. 1986 yılından bu güne kadar geleneksel olarak her yıl yapılan Türk halk Müziği konseri pandemi nedeniyle iki yıldır yapılamıyordu. Bu sene Sıtkı Özkal önderliğinde  solo ve koro halinde yapılan konserde dinleyiciler mest oldu.
Seydişehir Musiki Derneği Dinleyicileri Mest Etti

 

Seydişehir Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen Seydişehir Musiki Derneği ,Türk Halk Müziği Konserine Konya Vali Yardımcısı Aydın Erdoğan , Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ,Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.

1986 yılından bu güne kadar geleneksel olarak her yıl yapılan Türk halk Müziği konseri pandemi nedeniyle iki yıldır yapılamıyordu. Bu sene Sıtkı Özkal önderliğinde  solo ve koro halinde yapılan konserde dinleyiciler mest oldu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.