SEYDİŞEHİR MUSİKİ DERNEĞİ?NDEN KONSER

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2015 - 02:12, Güncelleme: 28.02.2015 - 02:12
 

SEYDİŞEHİR MUSİKİ DERNEĞİ?NDEN KONSER

Seydişehir Musiki derneğinin 2015 yılı ilk konseri Belediye düğün salonunda gerçekleşti.

Seydişehir Musiki derneğinin 2015 yılı ilk konseri Belediye düğün salonunda gerçekleşti. Konsere İlçe  Kaymakamı Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Mehmet  Tutal,Garnizon Komutanı Mehmet  Oyanık,Sivil Toplum kurluşuları İlçe Emniyet  Müdürü Erkan Aydoğan ve çok sayıda müzik sever  katıldı. Konser öncesi kısa bir açılış konuşması yapan Aysel Can Katılımcılara teşekkür ederek dernek faaliyetleri hakkında kısa bilgi verdi. Konuşmaların ardından  Başlayan konser iki bölümden oluştu.İlk bölümde Solistler geçidi Türkülerden oluşurken,İkinci bölümde Neşet Ertaş’ın sevilen eserleri ve halk türküleri koronun muhteşem performansı ile sergilendi. Salonu dolduran müzik severler zaman zaman  çalınan eserlere  eşlik ederek program sonunda  Seydişehir  Musiki derneği korosunu ayakta alkışladı.
Seydişehir Musiki derneğinin 2015 yılı ilk konseri Belediye düğün salonunda gerçekleşti.

Seydişehir Musiki derneğinin 2015 yılı ilk konseri Belediye düğün salonunda gerçekleşti.

Konsere İlçe  Kaymakamı Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Mehmet  Tutal,Garnizon Komutanı Mehmet  Oyanık,Sivil Toplum kurluşuları İlçe Emniyet  Müdürü Erkan Aydoğan ve çok sayıda müzik sever  katıldı.

Konser öncesi kısa bir açılış konuşması yapan Aysel Can Katılımcılara teşekkür ederek dernek faaliyetleri hakkında kısa bilgi verdi.

Konuşmaların ardından  Başlayan konser iki bölümden oluştu.İlk bölümde Solistler geçidi Türkülerden oluşurken,İkinci bölümde Neşet Ertaş’ın sevilen eserleri ve halk türküleri koronun muhteşem performansı ile sergilendi.

Salonu dolduran müzik severler zaman zaman  çalınan eserlere  eşlik ederek program sonunda  Seydişehir  Musiki derneği korosunu ayakta alkışladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.