SEYDİŞEHİR SANCAK MEHTER DERNEĞİNDEN DARBEYE TEPKİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2016 - 03:14, Güncelleme: 25.07.2016 - 03:14
 

SEYDİŞEHİR SANCAK MEHTER DERNEĞİNDEN DARBEYE TEPKİ

SEYDİŞEHİR SANCAK MEHTER DERNEĞİNDEN DARBEYE TEPKİ

15 Temmuz 2016 Günü Türk Demokrasi Tarihimizin Türk Silahlı Kuvvetleri İçerindeki Fetöcü Cuntacı bir Grubun Kalkıştığı Darbe Girişimi ile Derin bir Yara Almıştır. Ancak Bugüne Kadarki Darbelerden Ders Çıkarmış ve Büyük Tecrübe Sahibi Olan Yüce TÜRK MİLLETİ Hiçbir Siyasi Ayrım Gözetmeksizin Demokrasimizi ve Parlementer Sistemimizi Korumak ve Kollamak Uğruna Göğsünü Siper Ederek, Darbecilere Geçit Vermemiştir. Seydişehir Sancak Mehter Takımı Olarak Darbe Girişimi Akşamı Demokrasimize Sahip Çıkma Adına Acilen Ekibimizi Toplayarak Meydanlara Çıktık. Halkımıza Güven verme Amacıyla Mehter Gösterileri yaparak Caddelerde Tüm İlçe Halkımızla Birlikte Yürüdük. Darbe Girişimi Sırasında Hayatını Kaybeden Şehitlerimize Allah’tan Rahmet Yaralılara Acil Şifalar Dilerken, Hertürlü Demokrasi Karşıtı Hareketi Şiddetle Kınıyor, Bir daha Bu Tür Olayların Yaşanmamasını Temenni Ederek, Tüm Halkımıza Geçmiş olsun Dileklerimizi Saygıyla Arz Ediyoruz.   Seydişehir Sancak Mehter Derneği  Yönetimi Adına Başkan     Ümit DEMİRCİ  
SEYDİŞEHİR SANCAK MEHTER DERNEĞİNDEN DARBEYE TEPKİ

15 Temmuz 2016 Günü Türk Demokrasi Tarihimizin Türk Silahlı Kuvvetleri İçerindeki Fetöcü Cuntacı bir Grubun Kalkıştığı Darbe Girişimi ile Derin bir Yara Almıştır.

Ancak Bugüne Kadarki Darbelerden Ders Çıkarmış ve Büyük Tecrübe Sahibi Olan Yüce TÜRK MİLLETİ Hiçbir Siyasi Ayrım Gözetmeksizin Demokrasimizi ve Parlementer Sistemimizi Korumak ve Kollamak Uğruna Göğsünü Siper Ederek, Darbecilere Geçit Vermemiştir.

Seydişehir Sancak Mehter Takımı Olarak Darbe Girişimi Akşamı Demokrasimize Sahip Çıkma Adına Acilen Ekibimizi Toplayarak Meydanlara Çıktık. Halkımıza Güven verme Amacıyla Mehter Gösterileri yaparak Caddelerde Tüm İlçe Halkımızla Birlikte Yürüdük.

Darbe Girişimi Sırasında Hayatını Kaybeden Şehitlerimize Allah’tan Rahmet Yaralılara Acil Şifalar Dilerken, Hertürlü Demokrasi Karşıtı Hareketi Şiddetle Kınıyor, Bir daha Bu Tür Olayların Yaşanmamasını Temenni Ederek, Tüm Halkımıza Geçmiş olsun Dileklerimizi Saygıyla Arz Ediyoruz.

 

Seydişehir Sancak Mehter Derneği

 Yönetimi Adına Başkan

    Ümit DEMİRCİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.