SEYDİŞEHİR SOKAKLARI TEMİZLENDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2020 - 07:16, Güncelleme: 31.03.2020 - 07:16
 

SEYDİŞEHİR SOKAKLARI TEMİZLENDİ

Tüm dünyayı kırıp geçiren korona virüsüne karşı işyerlerinin yanı sıra artık Seydişehir sokaklarında da dezenfekte çalışmaları yapılıyor.

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bugün ilçemizi sokak sokak gezerek dezenfekte etti. Şehrimiz başta vatandaşların yoğun olarak kullandıkları alanlar olmak üzere merkez, kırsal denilmeden dezenfekte araçları ile baştan aşağıya yıkandı. Sokakların dezenfekte ilaçları ile yıkanmasının ardından yağmurun da yağması ile Seydişehir tam anlamı ile arındı.
Tüm dünyayı kırıp geçiren korona virüsüne karşı işyerlerinin yanı sıra artık Seydişehir sokaklarında da dezenfekte çalışmaları yapılıyor.

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bugün ilçemizi sokak sokak gezerek dezenfekte etti. Şehrimiz başta vatandaşların yoğun olarak kullandıkları alanlar olmak üzere merkez, kırsal denilmeden dezenfekte araçları ile baştan aşağıya yıkandı.

Sokakların dezenfekte ilaçları ile yıkanmasının ardından yağmurun da yağması ile Seydişehir tam anlamı ile arındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.