SEYDİŞEHİR SPOR KULÜBÜ KUŞAK GÜREŞİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 2 KUPA 11 MADALYA ALDI

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2015 - 11:33, Güncelleme: 23.12.2015 - 11:33
 

SEYDİŞEHİR SPOR KULÜBÜ KUŞAK GÜREŞİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 2 KUPA 11 MADALYA ALDI

Geleneksel spor dalları federasyonu 2015 yılı faaliyet programın da yer alan Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonası 18 -20 Aralık 2015 tarihlerin de Antalya?nın Kemer ilçesinde yapıldı.

Yıldızlar ve Büyükler kategorisin de yapılan Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonasına 3’ü bayan 8 erkek sporcu ile Konya’yı ve ilçemizi temsil eden Seydişehir Spor Kulübü sporcuları Türkiye Şampiyonasında tüm imkansızlılara rağmen gene başarılarını tekrar ettiler. Yıldız Erkekler de Takım puanlamasın da ikincilik kupası alırken, Büyük Erkeklerde de 1 puan eksikle ikincilik kupası aldılar. Yıldızlar kategorisinde derece yapan sporcularımız: 40 KG da Ayşenur HARMANCI  ……BİRİNCİ,,,,,Enis Şanlıoğlu Anadolu Lisesi 42 kg da Ahmet KANDIRICI…………..ÜÇÜNCÜ….Gazi Orta Okulu 46 kg da Ahmet TUNÇ…………………..BİRİNCİ….Endüstri Meslek Lisesi 55 kg da Abdurrahim ÖĞÜTCÜ……..ÜÇÜNCÜ..Konya Büyük Bayram Ortaokulu +60 kg da Ali Beytullah KURAĞ…….BİRİNCİ Anadolu İmam Hatip Lisesi Büyükler kategorisinde derece yapan sporcularımız: 63 kg da Emine POLAT………………..ÜÇÜNCÜ ….Ilıca Ticaret Anadolu Meslek Lisesi + 63 kg da Meryem GÜÇLÜ…………ÜÇÜNCÜ…..Anadolu İmam hatip Lisesi 60 kg da Ali TAVŞAN………………….BİRİNCİ……..Enis Şanlıoğlu Anadolu Lisesi 73 kg da Yusuf ÇELİK………………….ÜÇÜNCÜ…….Konya Aykent teknik ve anad.mes. lise. 90 kg da Asım Kerim  UZAR……….BİRİNCİ………Selçuk Ünüversitesi BESYO Kafile başkanı olarak takımın başın da giden Seydişehir Spor kulüp başkan yardımcısı Ruhi Divleli yaptığı açıklamada; ”Her yıl katıldığımız Kuşak güreşi Türkiye şampiyonasına bu yıl da katıldık. Her yıl  aldığımız kupa ve madalyaları bu yıl da aldık.  İlçe olarak katılan tek takım Seydişehir’di. Konya’yı temsil eden ilçemiz sporcuları  çoğu illeri geride bırakarak hem kupa hem de madalya alarak Seydişehir in adını Türkiye ye duyurduk. Birincilik kupalarını çok az bir farkla kaybettik. Aslın da hem arabanın küçük olması hem de imkânsızlıklar yüzünden az sporcu ile katıldık. Türkiye şampiyonasına gidip gelmemiz de araba tahsis eden Belediye başkanımız Mehmet Tutal’a kulübümüz ve sporcularımız adına teşekkür ederim.” dedi.
Geleneksel spor dalları federasyonu 2015 yılı faaliyet programın da yer alan Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonası 18 -20 Aralık 2015 tarihlerin de Antalya?nın Kemer ilçesinde yapıldı.

Yıldızlar ve Büyükler kategorisin de yapılan Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonasına 3’ü bayan 8 erkek sporcu ile Konya’yı ve ilçemizi temsil eden Seydişehir Spor Kulübü sporcuları Türkiye Şampiyonasında tüm imkansızlılara rağmen gene başarılarını tekrar ettiler.

Yıldız Erkekler de Takım puanlamasın da ikincilik kupası alırken,

Büyük Erkeklerde de 1 puan eksikle ikincilik kupası aldılar.

Yıldızlar kategorisinde derece yapan sporcularımız:

40 KG da Ayşenur HARMANCI  ……BİRİNCİ,,,,,Enis Şanlıoğlu Anadolu Lisesi

42 kg da Ahmet KANDIRICI…………..ÜÇÜNCÜ….Gazi Orta Okulu

46 kg da Ahmet TUNÇ…………………..BİRİNCİ….Endüstri Meslek Lisesi

55 kg da Abdurrahim ÖĞÜTCÜ……..ÜÇÜNCÜ..Konya Büyük Bayram Ortaokulu

+60 kg da Ali Beytullah KURAĞ…….BİRİNCİ Anadolu İmam Hatip Lisesi

Büyükler kategorisinde derece yapan sporcularımız:

63 kg da Emine POLAT………………..ÜÇÜNCÜ ….Ilıca Ticaret Anadolu Meslek Lisesi

+ 63 kg da Meryem GÜÇLÜ…………ÜÇÜNCÜ…..Anadolu İmam hatip Lisesi

60 kg da Ali TAVŞAN………………….BİRİNCİ……..Enis Şanlıoğlu Anadolu Lisesi

73 kg da Yusuf ÇELİK………………….ÜÇÜNCÜ…….Konya Aykent teknik ve anad.mes. lise.

90 kg da Asım Kerim  UZAR……….BİRİNCİ………Selçuk Ünüversitesi BESYO

Kafile başkanı olarak takımın başın da giden Seydişehir Spor kulüp başkan yardımcısı Ruhi Divleli yaptığı açıklamada; ”Her yıl katıldığımız Kuşak güreşi Türkiye şampiyonasına bu yıl da katıldık. Her yıl  aldığımız kupa ve madalyaları bu yıl da aldık.  İlçe olarak katılan tek takım Seydişehir’di. Konya’yı temsil eden ilçemiz sporcuları  çoğu illeri geride bırakarak hem kupa hem de madalya alarak Seydişehir in adını Türkiye ye duyurduk. Birincilik kupalarını çok az bir farkla kaybettik. Aslın da hem arabanın küçük olması hem de imkânsızlıklar yüzünden az sporcu ile katıldık. Türkiye şampiyonasına gidip gelmemiz de araba tahsis eden Belediye başkanımız Mehmet Tutal’a kulübümüz ve sporcularımız adına teşekkür ederim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.