SEYDİŞEHİR SPOR KULÜBÜ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 2. OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2014 - 01:14, Güncelleme: 28.10.2014 - 01:14
 

SEYDİŞEHİR SPOR KULÜBÜ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 2. OLDU

Geleneksel Sporları Federasyonu 2014 faaliyet programın da yer alan Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonası Antalya?da yapıldı.

Geleneksel Sporları Federasyonu 2014 faaliyet programın da yer alan Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonası Antalya’da yapıldı. Seydişehir Spor Kulübünden  8  Bayan , 12 Erkek  toplam 20   sporcu ile Kuşak Güreşi  Türkiye Şampiyonasına  katıldılar. Kulüp  Başkan Yardımcısı Hüsamettin Çelik ,Kulüp yönetiminden erkekler sorumlusu Ruhi Divleli’nin ve kulüp yönetiminden bayanlar idarecisi antrenörü Hülya Soytaşoğlu, Antrenörlerden Recep Çetin idaresinde Konya’yı temsilen Antalya’ya giden Seydişehir Spor Kulübü  sporcuları Kuşak Güreşi’nde başarılı maçlar çıkardılar. Seydişehir Spor Kulübü  sporcuları Müsabakalarda 17 madalya ile Erkeler de takım halinde 2.lik kupası aldılar.Kızlar da ise 4. Oldular.   ERKEKLER DE …Birinci; İskenderun…….İkinci;SEYDİŞEHİR…..Üçüncü.;Manisa……Üçüncü.;Van  takımları olmuşlardır. KIZLAR DA  :Birinci..Antalya……..İkinci.;Manisa……Üçüncü..;Edirne…..Üçüncü.;Kütahya Dördüncü; SEYDİŞEHİR  olmuşlardır. DERECEYE GİREN SPORCULAR; MİNİK KIZLARDA;                    YILDIZ KIZLAR DA                  BÜYÜKKIZLAR DA KEZİBAN ERTEKİN    2.ci    A.NUR HARMANCI    3.cü               ESRA KURNAZ..3.cü BEYZA KÜÇÜK        ……….1.ci      BERFİN KÖSE                       3.cü                 EMİNE POLAT …3.cü SENEM KÖSE ………..5.cü   ŞERİFE KOYUNCU   3.cü                   MİNİK ERKELER                      YILDIZ ERKEKLER                      BÜYÜK ERKEKLER AHMET KANDIRICI…1.cü      ÜMİT HARMANCI…..1.cü            CELALETTİN DOĞAN…1 ALİ KAYA…………………1.cü           AHMET GÜNAL………..2.cü                    A.KERİM UZAR………….2. TARIK DÖNMEZ……..3.cü     MUHAMMET KURUTEKE.3.cü    ALİ KORKMAZ ………….5 ABDURRAHİM ÖĞÜTCÜ.3.cü   BEYTULLAH KURAĞ ………5. HÜSAMETTİN ÖĞÜTCÜ..3.cü   Geleneksel Sporları Federasyonu Onur Kurulu Üyesi Ve Seydişehir Spor Kulüp Başkan Yardımcısı Hüsamettin Çelik yaptığı açıklama da: “Kuşak Güreşi  Türkiye Şampiyonasına daha önceleri sadece büyükler kategorisin de katılıyorduk.Minik ve Yıldızlar kategorilerin de ilk defa yapıldı.Minik ve Yıldız sporcularımız ilk defa katıldıkları kuralların acemiliği oldukları için genelde maç hatalarından kaybettiler takım halin de 1. Lik kupasını da kıl payı kaçırdık.Kız sporcularımız sayıca az olmasına ve tecrübesiz olmalarına rağmen onlar da Türkiye 3.lük kupasını kıl payı kaçırdılar.Kulübümüz sporcularını tebrik ediyorum.Ayrıca emeklerin den dolayı antrenör arkadaşlarımızı da kutluyorum dedi. Judoya destek veren bu Türkiye Şampiyonası için de araba tahsis eden Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a judo camiasına teşekkür ederim.” Dedi. 
Geleneksel Sporları Federasyonu 2014 faaliyet programın da yer alan Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonası Antalya?da yapıldı.

Geleneksel Sporları Federasyonu 2014 faaliyet programın da yer alan Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonası Antalya’da yapıldı.

Seydişehir Spor Kulübünden  8  Bayan , 12 Erkek  toplam 20   sporcu ile Kuşak Güreşi  Türkiye Şampiyonasına  katıldılar.

Kulüp  Başkan Yardımcısı Hüsamettin Çelik ,Kulüp yönetiminden erkekler sorumlusu Ruhi Divleli’nin ve kulüp yönetiminden bayanlar idarecisi antrenörü Hülya Soytaşoğlu, Antrenörlerden Recep Çetin idaresinde Konya’yı temsilen Antalya’ya giden Seydişehir Spor Kulübü  sporcuları Kuşak Güreşi’nde başarılı maçlar çıkardılar.

Seydişehir Spor Kulübü  sporcuları Müsabakalarda 17 madalya ile Erkeler de takım halinde 2.lik kupası aldılar.Kızlar da ise 4. Oldular.

 

ERKEKLER DE …Birinci; İskenderun…….İkinci;SEYDİŞEHİR…..Üçüncü.;Manisa……Üçüncü.;Van  takımları olmuşlardır.

KIZLAR DA  :Birinci..Antalya……..İkinci.;Manisa……Üçüncü..;Edirne…..Üçüncü.;Kütahya Dördüncü; SEYDİŞEHİR  olmuşlardır.

DERECEYE GİREN SPORCULAR;

MİNİK KIZLARDA;                    YILDIZ KIZLAR DA                  BÜYÜKKIZLAR DA

KEZİBAN ERTEKİN    2.ci    A.NUR HARMANCI    3.cü               ESRA KURNAZ..3.cü

BEYZA KÜÇÜK        ……….1.ci      BERFİN KÖSE                       3.cü                 EMİNE POLAT …3.cü

SENEM KÖSE ………..5.cü   ŞERİFE KOYUNCU   3.cü                

 

MİNİK ERKELER                      YILDIZ ERKEKLER                      BÜYÜK ERKEKLER

AHMET KANDIRICI…1.cü      ÜMİT HARMANCI…..1.cü            CELALETTİN DOĞAN…1

ALİ KAYA…………………1.cü           AHMET GÜNAL………..2.cü                    A.KERİM UZAR………….2.

TARIK DÖNMEZ……..3.cü     MUHAMMET KURUTEKE.3.cü    ALİ KORKMAZ ………….5

ABDURRAHİM ÖĞÜTCÜ.3.cü   BEYTULLAH KURAĞ ………5.

HÜSAMETTİN ÖĞÜTCÜ..3.cü

 

Geleneksel Sporları Federasyonu Onur Kurulu Üyesi Ve Seydişehir Spor Kulüp Başkan Yardımcısı Hüsamettin Çelik yaptığı açıklama da:

“Kuşak Güreşi  Türkiye Şampiyonasına daha önceleri sadece büyükler kategorisin de katılıyorduk.Minik ve Yıldızlar kategorilerin de ilk defa yapıldı.Minik ve Yıldız sporcularımız ilk defa katıldıkları kuralların acemiliği oldukları için genelde maç hatalarından kaybettiler takım halin de 1. Lik kupasını da kıl payı kaçırdık.Kız sporcularımız sayıca az olmasına ve tecrübesiz olmalarına rağmen onlar da Türkiye 3.lük kupasını kıl payı kaçırdılar.Kulübümüz sporcularını tebrik ediyorum.Ayrıca emeklerin den dolayı antrenör arkadaşlarımızı da kutluyorum dedi.

Judoya destek veren bu Türkiye Şampiyonası için de araba tahsis eden Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a judo camiasına teşekkür ederim.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.