SEYDİŞEHİR SPOR KULÜBÜNÜNDE YARIŞTIĞI JUDO SÜPER LİG MAÇLARI KONYA?DA YAPILACAK

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2015 - 11:34, Güncelleme: 08.12.2015 - 11:34
 

SEYDİŞEHİR SPOR KULÜBÜNÜNDE YARIŞTIĞI JUDO SÜPER LİG MAÇLARI KONYA?DA YAPILACAK

Judo federasyonu 2015 yılı faaliyet programın da yer alan Judo Süper Lig Maçları 25 -28 Aralık 2015 tarihlerin de Konya?da Büyükşehir Spor Ve Kongre Merkezin de 10 bin kişilik spor salonun da yapılacak.

Süper lig final maçları sonun da ilk 3 e giren takımlar Avrupa takımlar ve kulüpler maçların da ülkemizi temsil edecekler. 5 yıl önce yükselme ve terfi maçlarına katılarak 20 takım arasın da baylar da 1.bayanlar da 2 olarak Judo federasyonu 1.ligler de yarışmayı elde ettiler. 3 yıl 1. Lig de yarışan Seydişehir Spor Kulübü bay ve bayan takımı 2014 yılın da gene kızlar da erkekler de ligi BİRİNCİ bitirerek Judo federasyonu Süper Lig de yarışmayı elde etti. 2015 yılı süper lig maçlarının finallerinde bir ilçe takımı olarak yarışacağı kulüpler. 1-GALATASARAY SP.KLB                                              9-KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SP.KLB 2-İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPKLB    10-BALIKESİR İDA SPOR KULBÜBÜ 3-İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELD.SPOR KLB.                  11-ORDU JUDO İHTİSAS SPOR KULÜBÜ 4-TRABZON SPOR KULÜBÜ                                         12-KONYA SELÇUKLU SPOR KULÜBÜ 5-ANKARA EGO SPOR KULÜBÜ                                  13-MANİSA BÜYÜKŞEHİR SPOR KLB 7-BURSA GÜCÜ SPOR KULÜBÜ                                 14-MANİSA SALİHLİ SPOR KULÜBÜ 8-SEYDİŞEHİR SPOR KULÜBÜ                                               15-BURSA OSMAN GAZİ BELD SPOR KLB Kulüp başkan yardımcısı Ruhi Divleli yaptığı açıklamada; “Bu büyük takımlar la elimizden geldiği kadar süper lig de Seydişehir’i layıkıyla temsil etmeye gayret edeceğiz. Bizim mali yönden ve sporcu yönün den sporcularına 1500 TL ile 3000 TL maaş veren kulübün sporcuları ile Seydişehir spor kulübü olarak hiçbir sporcumuzun 5 kuruş almadan amatör ruhla çalışarak yarışmalara katılacaktır.  Takımımız süper lig den düşmemesi için gayret gösterecektir. Sporcularımıza başarılar diliyorum.” Dedi.
Judo federasyonu 2015 yılı faaliyet programın da yer alan Judo Süper Lig Maçları 25 -28 Aralık 2015 tarihlerin de Konya?da Büyükşehir Spor Ve Kongre Merkezin de 10 bin kişilik spor salonun da yapılacak.

Süper lig final maçları sonun da ilk 3 e giren takımlar Avrupa takımlar ve kulüpler maçların da ülkemizi temsil edecekler.

5 yıl önce yükselme ve terfi maçlarına katılarak 20 takım arasın da baylar da 1.bayanlar da 2 olarak Judo federasyonu 1.ligler de yarışmayı elde ettiler. 3 yıl 1. Lig de yarışan Seydişehir Spor Kulübü bay ve bayan takımı 2014 yılın da gene kızlar da erkekler de ligi BİRİNCİ bitirerek Judo federasyonu Süper Lig de yarışmayı elde etti.

2015 yılı süper lig maçlarının finallerinde bir ilçe takımı olarak yarışacağı kulüpler.

1-GALATASARAY SP.KLB                                              9-KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SP.KLB

2-İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPKLB    10-BALIKESİR İDA SPOR KULBÜBÜ

3-İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELD.SPOR KLB.                  11-ORDU JUDO İHTİSAS SPOR KULÜBÜ

4-TRABZON SPOR KULÜBÜ                                         12-KONYA SELÇUKLU SPOR KULÜBÜ

5-ANKARA EGO SPOR KULÜBÜ                                  13-MANİSA BÜYÜKŞEHİR SPOR KLB

7-BURSA GÜCÜ SPOR KULÜBÜ                                 14-MANİSA SALİHLİ SPOR KULÜBÜ

8-SEYDİŞEHİR SPOR KULÜBÜ                                               15-BURSA OSMAN GAZİ BELD SPOR KLB

Kulüp başkan yardımcısı Ruhi Divleli yaptığı açıklamada; “Bu büyük takımlar la elimizden geldiği kadar süper lig de Seydişehir’i layıkıyla temsil etmeye gayret edeceğiz. Bizim mali yönden ve sporcu yönün den sporcularına 1500 TL ile 3000 TL maaş veren kulübün sporcuları ile Seydişehir spor kulübü olarak hiçbir sporcumuzun 5 kuruş almadan amatör ruhla çalışarak yarışmalara katılacaktır.  Takımımız süper lig den düşmemesi için gayret gösterecektir. Sporcularımıza başarılar diliyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.