Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi Üyeleri bayramlaştı

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 03.05.2022 - 17:45, Güncelleme: 03.05.2022 - 17:45
 

Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi Üyeleri bayramlaştı

Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi Üyeleri bayramlaştı

Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi ortakları Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde bayramlaşmak için bir araya geldiler. Kooperatif binasında yapılan bayramlaşma törenine Kamyoncular Kooperatifi üyeleri katıldı 7 Mayıs Cumartesi günü yapılacak Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi Başkan Adayı Ali Kapkap Seydisehirhaber yaptığı açıklamada "Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifinin Ramazan Bayramı bayramlaşmamız ortaklarımız ve kooperatif dostlarımızla çok güzel oldu. Allah yapmış olduğumuz ibadetlerimizi kabul etsin Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın " dedi.
Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi Üyeleri bayramlaştı
href="https://www.toroslargazetesi.com.tr/ara?q=Seydişehir " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi ortakları Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde bayramlaşmak için bir araya geldiler. Kooperatif binasında yapılan bayramlaşma törenine Kamyoncular Kooperatifi üyeleri katıldı 7 Mayıs Cumartesi günü yapılacak href="https://www.toroslargazetesi.com.tr/ara?q=Seydişehir " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi Başkan Adayı Ali Kapkap Seydisehirhaber yaptığı açıklamada " href="https://www.toroslargazetesi.com.tr/ara?q=Seydişehir " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifinin Ramazan Bayramı bayramlaşmamız ortaklarımız ve kooperatif dostlarımızla çok güzel oldu. Allah yapmış olduğumuz ibadetlerimizi kabul etsin Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın " dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.