SEYDİŞEHİR TİCARET BORSASI TAM KAPASİTE ALIMLARA BAŞLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2016 - 06:55, Güncelleme: 25.07.2016 - 06:55
 

SEYDİŞEHİR TİCARET BORSASI TAM KAPASİTE ALIMLARA BAŞLADI

Ticaret borsası Seydişehir temsilciliği tam kapasiteli olarak hububat alımlarına başladı.

Geçen yıl açılışı yapılan Ticaret Borsası Seydişehir temsilciliğinin hububat depolama ofisleri belediye tarafından kantar ve idari binası ise Konya Ticaret Borsası tarafından yapılarak eksiklikleri olduğu için geçen yıl tam faaliyete geçememişti. Hafif Sanayi bölgesi Taşıcılar Kooperatifi binası karşısında bulunan Ticaret Borsası Seydişehir temsilciliği bu yıl eksiklikleri giderilerek tam kapasiteyle ve Konya Ticaret Borsası tüm işlevlerini yerinde sağlayarak faaliyete geçti. Tam faaliyete geçen hububat alımların hızla devam ettiği Seydişehir Ticaret Borsasında bu yıl hareketlilik gözleniyor. Hububatlarını satmak için borsaya gelen çiftçilerden Hasan Kaya, hasattan memnun kaldıklarını belirterek; “geçen yıla göre daha verimli ürün elde ettik. Kazancımız bu yıl daha iyi oldu. Allah bereket versin.” dediler. 
Ticaret borsası Seydişehir temsilciliği tam kapasiteli olarak hububat alımlarına başladı.

Geçen yıl açılışı yapılan Ticaret Borsası Seydişehir temsilciliğinin hububat depolama ofisleri belediye tarafından kantar ve idari binası ise Konya Ticaret Borsası tarafından yapılarak eksiklikleri olduğu için geçen yıl tam faaliyete geçememişti.

Hafif Sanayi bölgesi Taşıcılar Kooperatifi binası karşısında bulunan Ticaret Borsası Seydişehir temsilciliği bu yıl eksiklikleri giderilerek tam kapasiteyle ve Konya Ticaret Borsası tüm işlevlerini yerinde sağlayarak faaliyete geçti.

Tam faaliyete geçen hububat alımların hızla devam ettiği Seydişehir Ticaret Borsasında bu yıl hareketlilik gözleniyor.

Hububatlarını satmak için borsaya gelen çiftçilerden Hasan Kaya, hasattan memnun kaldıklarını belirterek; “geçen yıla göre daha verimli ürün elde ettik. Kazancımız bu yıl daha iyi oldu. Allah bereket versin.” dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.