SEYDİŞEHİR TİCARET ve SANAYİ ODASINDAN BAŞKAN ÇAT'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2014 - 07:37, Güncelleme: 27.02.2014 - 07:37
 

SEYDİŞEHİR TİCARET ve SANAYİ ODASINDAN BAŞKAN ÇAT'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, Yönetim Kurulu  ve Meclis Üyeleri ile birlikte  Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkür ziyaretinde bulundular. Heyet,Seydişehir 'de  Ticaret Odası olarak faaliyet gösteren kuruluşun , Sanayi  ve Ticaret  Odası olarak hizmet vermeye  başlamasında  sağladığı katkılar nedeniyle Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkürlerini sundu. Ziyarette Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Küçük ile  birlikte Refik Şenarslan, Harun Erkan,Kemal Akkoyun, Salih Yiğit, Mehet Kavalcı,Ömer Dere,Fatih Ayten,Ali Şentürk,İlyas  Dinler  hazır bulundu. Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Çat konuşmasında şunları söyledi:"Sivil Toplum  kuruluşlarımızın bir ülke için olmazsa olmazları arasında yer alması gerektiğini her platformda savunan bir insan olarak bulunduğumuz bu postta  Seydişehir'imizin iktisadi, sosyal, kültürel ve eğitim hayatına katkıda bulunabilecek her yerde olmak zorunda hissederek hareket ettik. Gerek Bakan Danışmanlığı dönemimizde gerekse  59 aylık  görev süremizde hiç kimsenin siyasi orijinine bakmadan Memleketimizin gelişmesi, halkımızın refah ve mutluluğu için elimizden ne geliyorsa yapmaya özen gösterdik.Bundan sonra da sivil toplum kurumlarımızla birlik beraberlik içerisinde  ilçemizin kalkınması için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Ticaret odamızın bundan sonra Sanayi Odası hakkının iade-i itibar  edilerek tekrar  Seydişehir Ticaret ve Sanayi  Odası olarak  hizmet vermesi  çok  önemli bir çalışma. Seydişehir adına zayi olan  hakkın geri alınması konusunda  çok önemli bir çalışmayı gerçekleştirmiş olmanız takdire şayan. Bundan sonra Seydişehirli tüccar  ve  sanayicimizin  işlerini burada halledebilmesi hem zaman kaybını önleyecek hem de Seydişehir'imizin ekonomisine katkı sağlayacaktır.Memleketimize, tüccar ve sanayicimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. "  Seydişehir Ticaret ve  Sanayi  Odası  Başkanı Cemal Küçük, ziyaretle ilgi olarak düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:"Seydişehir'imizin Konya İlçeleri arasında sanayi kenti olarak anılmasına  rağmen  sadece Ticaret Odası olarak hizmet vermesi yeterli  değildi. Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir Çat Bey'in  destek ve katkıları ile  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine yaptığımız  görüşmeler sonunda   kurumumuz bundan böyle Seydişehir Ticaret  ve Sanayi  Odası  olarak hizmet vermeye başladı. Seydişehir'imizde faaliyet gösteren tüccar ve  sanayicilerimiz açısından  güzel bir kazanım oldu.Sanayi Odası olma yolunda  ilk çalışmaya başladığımız  günden bu yana  bizlere desteğini esirgemeyen  Belediye Başkanımız  Sayın  Abdulkadir Çat Bey'e   teşekkürlerimizi sunuyoruz."
Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, Yönetim Kurulu  ve Meclis Üyeleri ile birlikte  Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Heyet,Seydişehir 'de  Ticaret Odası olarak faaliyet gösteren kuruluşun , Sanayi  ve Ticaret  Odası olarak hizmet vermeye  başlamasında  sağladığı katkılar nedeniyle Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkürlerini sundu.

Ziyarette Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Küçük ile  birlikte Refik Şenarslan, Harun Erkan,Kemal Akkoyun, Salih Yiğit, Mehet Kavalcı,Ömer Dere,Fatih Ayten,Ali Şentürk,İlyas  Dinler  hazır bulundu.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Çat konuşmasında şunları söyledi:"Sivil Toplum  kuruluşlarımızın bir ülke için olmazsa olmazları arasında yer alması gerektiğini her platformda savunan bir insan olarak bulunduğumuz bu postta  Seydişehir'imizin iktisadi, sosyal, kültürel ve eğitim hayatına katkıda bulunabilecek her yerde olmak zorunda hissederek hareket ettik. Gerek Bakan Danışmanlığı dönemimizde gerekse  59 aylık  görev süremizde hiç kimsenin siyasi orijinine bakmadan Memleketimizin gelişmesi, halkımızın refah ve mutluluğu için elimizden ne geliyorsa yapmaya özen gösterdik.Bundan sonra da sivil toplum kurumlarımızla birlik beraberlik içerisinde  ilçemizin kalkınması için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Ticaret odamızın bundan sonra Sanayi Odası hakkının iade-i itibar  edilerek tekrar  Seydişehir Ticaret ve Sanayi  Odası olarak  hizmet vermesi  çok  önemli bir çalışma. Seydişehir adına zayi olan  hakkın geri alınması konusunda  çok önemli bir çalışmayı gerçekleştirmiş olmanız takdire şayan. Bundan sonra Seydişehirli tüccar  ve  sanayicimizin  işlerini burada halledebilmesi hem zaman kaybını önleyecek hem de Seydişehir'imizin ekonomisine katkı sağlayacaktır.Memleketimize, tüccar ve sanayicimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. "

 Seydişehir Ticaret ve  Sanayi  Odası  Başkanı Cemal Küçük, ziyaretle ilgi olarak düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:"Seydişehir'imizin Konya İlçeleri arasında sanayi kenti olarak anılmasına  rağmen  sadece Ticaret Odası olarak hizmet vermesi yeterli  değildi. Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir Çat Bey'in  destek ve katkıları ile  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine yaptığımız  görüşmeler sonunda   kurumumuz bundan böyle Seydişehir Ticaret  ve Sanayi  Odası  olarak hizmet vermeye başladı. Seydişehir'imizde faaliyet gösteren tüccar ve  sanayicilerimiz açısından  güzel bir kazanım oldu.Sanayi Odası olma yolunda  ilk çalışmaya başladığımız  günden bu yana  bizlere desteğini esirgemeyen  Belediye Başkanımız  Sayın  Abdulkadir Çat Bey'e   teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.