"SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ" 16 YAŞINDA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2013 - 12:38, Güncelleme: 06.03.2013 - 12:38
 

"SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ" 16 YAŞINDA

Özgür ve halkın gazetesi olan Seydişehir Toroslar Gazetesi 16 yaşına bastı. Bizi bu günlere getiren tüm okuyucularımıza ve çalışanlarımıza şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz.

Özgür ve halkın gazetesi olan Seydişehir Toroslar Gazetesi 16 yaşına bastı. Bizi bu günlere getiren tüm okuyucularımıza ve çalışanlarımıza şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz.   ALİ SAYLAM          TOROSLAR GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ                                                                                                                                    Seydişehir Toroslar gazetesi olarak 16 yaşına girdiğimiz bu günde bizleri hatırlayarak onore eden  Konya Valisi Sayın Aydın Nezih Doğan’a teşekkürlerimizi sunarız.. Gazetenizin 16 ncı kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, şahsınızda tüm Seydişehir Toroslar Gazetesi çalışanlarını tebrik eder; başarılarınızın devamını dilerim.                                                                                                                                     AYDIN NEZİH DOĞAN                                                                                                                                                      KONYA VALİSİ
Özgür ve halkın gazetesi olan Seydişehir Toroslar Gazetesi 16 yaşına bastı. Bizi bu günlere getiren tüm okuyucularımıza ve çalışanlarımıza şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz.

Özgür ve halkın gazetesi olan Seydişehir Toroslar Gazetesi 16 yaşına bastı.

Bizi bu günlere getiren tüm okuyucularımıza ve çalışanlarımıza şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz.

  ALİ SAYLAM

         TOROSLAR GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ

                                                                                                                                

 

Seydişehir Toroslar gazetesi olarak 16 yaşına girdiğimiz bu günde bizleri hatırlayarak onore eden  Konya Valisi Sayın Aydın Nezih Doğan’a teşekkürlerimizi sunarız..

Gazetenizin 16 ncı kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, şahsınızda tüm Seydişehir Toroslar Gazetesi çalışanlarını tebrik eder; başarılarınızın devamını dilerim.

                                                                                                                                    AYDIN NEZİH DOĞAN

                                                                                                                                                     KONYA VALİSİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.