SEYDİŞEHİR’DE 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 18.03.2022 - 13:37, Güncelleme: 18.03.2022 - 20:13
 

SEYDİŞEHİR’DE 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Seydişehir’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümü dolayısıyla, çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına Çelenk sunumu,  Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şube Başkanı  Yakup Söğüt‘ün günün anlam ve önemini belirten konuşması ile sona erdi. Akyol Mezarlığında bulunan Şehitlik ziyareti ile devam eden program Belediye Düğün Salonu’nda Seydişehir İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin şiir, tiyatro ve dinleti etkinlikleriyle 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 107. Yıl dönümü programı ile sona erdi. Belediye Düğün Salonunda düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Şaban Pekşen, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Protokol üyeleri, şehit ve gazi aileleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Protokol Üyeleri daha sonra Şehit ve Gaziler Derneğini ziyaret etti.  
Seydişehir’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümü dolayısıyla, çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına Çelenk sunumu,  Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şube Başkanı  Yakup Söğüt‘ün günün anlam ve önemini belirten konuşması ile sona erdi.

Akyol Mezarlığında bulunan Şehitlik ziyareti ile devam eden program Belediye Düğün Salonu’nda Seydişehir İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin şiir, tiyatro ve dinleti etkinlikleriyle 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 107. Yıl dönümü programı ile sona erdi.

Belediye Düğün Salonunda düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Şaban Pekşen, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Protokol üyeleri, şehit ve gazi aileleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Protokol Üyeleri daha sonra Şehit ve Gaziler Derneğini ziyaret etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.