Seydişehir’de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Töreni

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2020 - 01:04, Güncelleme: 19.05.2020 - 01:04
 

Seydişehir’de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Töreni

İlçemizde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. Yılı dolayısı ile çelenk sunma töreni yapıldı.

Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı'na Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı tarafından çelenk konulmasından sonra saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra program sona erdi. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle tören alanında sınırlı sayıda katılım oldu. Katılımcıların sosyal mesafe kuralına uyarak maske taktıkları gözlendi. Programa Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Salih Yahya Koca, Siyasi Parti Temsilcileri, birim amirleri ve Okul Müdürleri katıldı.
İlçemizde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. Yılı dolayısı ile çelenk sunma töreni yapıldı.

Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı'na Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı tarafından çelenk konulmasından sonra saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra program sona erdi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle tören alanında sınırlı sayıda katılım oldu. Katılımcıların sosyal mesafe kuralına uyarak maske taktıkları gözlendi.

Programa Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Salih Yahya Koca, Siyasi Parti Temsilcileri, birim amirleri ve Okul Müdürleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.