SEYDİŞEHİRDE 3 MİNARE

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2018 - 01:06, Güncelleme: 06.10.2018 - 01:06
 

SEYDİŞEHİRDE 3 MİNARE

Yeni yapılan camiler arasında en güzellerinden olacak Adil caminde, eski minarenin yanına yeni yapılan iki minareyle birlikte 3 minareli görüntüsü dikkat çekiyor.

Eski alanı yeşil alan olarak kullanılacak olan Kızılcalar Mah. eski emniyet karşısındaki Adil Cami, bir yıl önce yanındaki boş araziye ünlü mimar Mehmet Necmi ÖKSÜZOĞLU’nun projelendirdiği Osmanlı, Selçuklu mimari özelliklerini taşıyan yeni caminin yapımına başlanmıştı. 612 m2 alanda 1600 kişinin ibadet yapabileceği alt kısmında bayanlar ve erkekler kuran kursu, diyanet kreşi de olacak olan adil caminin bitirilmesi için az bir paraya ihtiyaç kaldığı öğrenildi. Cami derneği yetkilileri yapımı son aşamasına gelen Yeni Adil caminin tamamlanması için paraya ihtiyaç olduğunu hayırseverlerin duyarlılığıyla ilçeye böyle bir güzel cami kazandırıldığını belirterek: ‘’ Hayırseverlerimiz camimize yardım da biraz daha duyarlılık gösterirlerse, yakın zamanda camimizi bitirip hizmete açacağız’’dedi. aşağıdaki banka hesap numarasına da yardım           Diğer yandan 2 Minareli camiye karşıdan bakınca eski minareyle güzel bir suret oluşturması vatandaşlar tarafından eski minarede yıkılmasın böyle kalsın. Görüşüne neden oluyor. Adil camine yardım yapacak hayırsever; Halk Bankası: TR03 0001 2009 5140 0010 2602 77 Hesap numarasından yardımda bulunabilecekler.        
Yeni yapılan camiler arasında en güzellerinden olacak Adil caminde, eski minarenin yanına yeni yapılan iki minareyle birlikte 3 minareli görüntüsü dikkat çekiyor.

Eski alanı yeşil alan olarak kullanılacak olan Kızılcalar Mah. eski emniyet karşısındaki Adil Cami, bir yıl önce yanındaki boş araziye ünlü mimar Mehmet Necmi ÖKSÜZOĞLU’nun projelendirdiği Osmanlı, Selçuklu mimari özelliklerini taşıyan yeni caminin yapımına başlanmıştı.

612 m2 alanda 1600 kişinin ibadet yapabileceği alt kısmında bayanlar ve erkekler kuran kursu, diyanet kreşi de olacak olan adil caminin bitirilmesi için az bir paraya ihtiyaç kaldığı öğrenildi.

Cami derneği yetkilileri yapımı son aşamasına gelen Yeni Adil caminin tamamlanması için paraya ihtiyaç olduğunu hayırseverlerin duyarlılığıyla ilçeye böyle bir güzel cami kazandırıldığını belirterek: ‘’ Hayırseverlerimiz camimize yardım da biraz daha duyarlılık gösterirlerse, yakın zamanda camimizi bitirip hizmete açacağız’’dedi. aşağıdaki banka hesap numarasına da yardım

          Diğer yandan 2 Minareli camiye karşıdan bakınca eski minareyle güzel bir suret oluşturması vatandaşlar tarafından eski minarede yıkılmasın böyle kalsın. Görüşüne neden oluyor.

Adil camine yardım yapacak hayırsever;

Halk Bankası: TR03 0001 2009 5140 0010 2602 77

Hesap numarasından yardımda bulunabilecekler.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.