Seydişehir'de 50 metrelik minarede mahsur kalan köpek kurtarıldı

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 03.12.2022 - 13:14, Güncelleme: 03.12.2022 - 13:14
 

Seydişehir'de 50 metrelik minarede mahsur kalan köpek kurtarıldı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde caminin minaresinde mahsur kalan köpeği itfaiye ekipleri çıkardı.

    Ketenli Mahallesi'ndeki Büyük Caminin minaresindeki köpeği görenler, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.  İtfaiye ekipleri, merdivenle ulaştıkları köpeği kurtardı. Cami cematından Kemal Arıkoğlu,  birkaç gün önce mahalemize gelen şehit nedeniyle  caminin minaresine bayrak asmak için çıkıldığını, minarenin kapısının açık unutulduğunu söyledi. Köpeğin minareye çıkarak mahsur kaldığını anlatan Arıkoğlu, "Köpek minarenin şerefe denilen bölümünde yaklaşık 6-7 saat mahsur kaldı. Biz epey uğraştık ama indiremedik. İtfaiye ekipleri önce köpeğin karnını doyurdu, sonra kurtardı." dedi.
Konya'nın Seydişehir ilçesinde caminin minaresinde mahsur kalan köpeği itfaiye ekipleri çıkardı.

 

 

Ketenli Mahallesi'ndeki Büyük Caminin minaresindeki köpeği görenler, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

 İtfaiye ekipleri, merdivenle ulaştıkları köpeği kurtardı.

Cami cematından Kemal Arıkoğlu,  birkaç gün önce mahalemize gelen şehit nedeniyle  caminin minaresine bayrak asmak için çıkıldığını, minarenin kapısının açık unutulduğunu söyledi. Köpeğin minareye çıkarak mahsur kaldığını anlatan Arıkoğlu, " Köpek minarenin şerefe denilen bölümünde yaklaşık 6-7 saat mahsur kaldı. Biz epey uğraştık ama indiremedik. İtfaiye ekipleri önce köpeğin karnını doyurdu, sonra kurtardı." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.