SEYDİŞEHİR’DE BİR FİRMA MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2020 - 02:44, Güncelleme: 21.03.2020 - 02:44
 

SEYDİŞEHİR’DE BİR FİRMA MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADI

İş Elbisesi üreten tekstil firmaları maske talebini karşılamak için seri üretime geçiyor.

İlçemizin Karakavak Mahallesi’nde iş elbiseleri tekstil imalathanesinde yeni tip Coronavirüs (Covid-19) nedeniyle maske tüketiminin artması dolayısıyla ilçenin maske talebini karşılamak için imalata başladı. İşyeri sahibi İbrahim Erdoğan, ürettikleri maskenin dünya standartlarında C Belgeli kumaştan imal edildiğini ve tek kullanımlık olduğunu belirterek, “Coronavirüs’e karşı alınan tedbirler nedeniyle eczaneler ve çeşitli marketlerde maske sıkıntısının çekildiğini, ilçemizde ve şehir dışındaki talepleri karşılamak için imalatımızın ağırlığını iş elbiselerinden maske üretimine kaydırdık” dedi. Bölgenin ihtiyacına karşılık verecek şekilde kumaş stokunun olduğunu ve ihtiyaç dâhilinde vardiyalı çalışabileceklerini belirten işyeri sahibi İbrahim Erdoğan, “Şu anda ki pozisyonumuz bölgenin ihtiyacını karşılayacak durumda. Vatandaşlarımız maske ihtiyacı konusunda rahat olsunlar” dedi.
İş Elbisesi üreten tekstil firmaları maske talebini karşılamak için seri üretime geçiyor.

İlçemizin Karakavak Mahallesi’nde iş elbiseleri tekstil imalathanesinde yeni tip Coronavirüs (Covid-19) nedeniyle maske tüketiminin artması dolayısıyla ilçenin maske talebini karşılamak için imalata başladı.

İşyeri sahibi İbrahim Erdoğan, ürettikleri maskenin dünya standartlarında C Belgeli kumaştan imal edildiğini ve tek kullanımlık olduğunu belirterek, “Coronavirüs’e karşı alınan tedbirler nedeniyle eczaneler ve çeşitli marketlerde maske sıkıntısının çekildiğini, ilçemizde ve şehir dışındaki talepleri karşılamak için imalatımızın ağırlığını iş elbiselerinden maske üretimine kaydırdık” dedi.

Bölgenin ihtiyacına karşılık verecek şekilde kumaş stokunun olduğunu ve ihtiyaç dâhilinde vardiyalı çalışabileceklerini belirten işyeri sahibi İbrahim Erdoğan, “Şu anda ki pozisyonumuz bölgenin ihtiyacını karşılayacak durumda. Vatandaşlarımız maske ihtiyacı konusunda rahat olsunlar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.