SEYDİŞEHİR'DE EKMEK 1 TL OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2017 - 02:54, Güncelleme: 21.08.2017 - 02:54
 

SEYDİŞEHİR'DE EKMEK 1 TL OLDU

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, ekmeğe yüzde 25 oranında zam yapıldığını söyledi.

Küçük, yaptığı açıklamada,  Uzun süredir Seydişehir fırıncıların girdilerin fazla olmasında dolay zam talepleri vardı Ramazan ayından önce ekmeğe zam yapmanın etik olmayacağını düşünerek bu zamana kadar zam yapmadık. Zamlı uygulamanın 21 Ağustos itibaren yürürlüğe gireceğini ifade eden Küçük, " Seydişehir’de ekmeğin kalitesi olarak şikâyet vardı. Kalitenin yükletilmesi hususun fırıncılardan talebimiz oldu ve ekmeğe yüzde 25 oranında zam yapıldı.  Zammın gerekçesi ise son bir yılda hammaddeye yüksek oranlarda zam yapılması girdileri olarak alındı" dedi. HABER MERKEZİ
Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, ekmeğe yüzde 25 oranında zam yapıldığını söyledi.

Küçük, yaptığı açıklamada,  Uzun süredir Seydişehir fırıncıların girdilerin fazla olmasında dolay zam talepleri vardı Ramazan ayından önce ekmeğe zam yapmanın etik olmayacağını düşünerek bu zamana kadar zam yapmadık.

Zamlı uygulamanın 21 Ağustos itibaren yürürlüğe gireceğini ifade eden Küçük, " Seydişehir’de ekmeğin kalitesi olarak şikâyet vardı. Kalitenin yükletilmesi hususun fırıncılardan talebimiz oldu ve ekmeğe yüzde 25 oranında zam yapıldı.  Zammın gerekçesi ise son bir yılda hammaddeye yüksek oranlarda zam yapılması girdileri olarak alındı" dedi. HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.