Seydişehir'de Ekmek 4 TL oldu…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 03.07.2023 - 17:20, Güncelleme: 09.07.2023 - 21:29
 

Seydişehir'de Ekmek 4 TL oldu…

Bazı il ve ilçelerde daha önceden ekmeğe zam gelmişti.

İlçemizde ise fırıncıların rekabetinden dolayı 200gr ekmek bazı fırın ve marketlerde 3.50TL’den satılırken bazılarında ise 3 TL’den satılıyordu. Son ekmek fiyat ayarlamasına göre 200gr ekmek 4TL’den satılmaya başladı. Bazı fırın ve marketlerde ise 3.50TL’den satılıyor. 15 Haziranda Konya merkez 200gr ekmeği 5TL’den yemeye başlamıştı. Seydişehir’deki son ekmek fiyat ayarlaması ile 4TL olan ekmeğin, aslında 4TL’den fazla olması gerektiği, fırıncılar arasındaki rekabetten dolayı minimum zam yapıldığı öğrenildi.  
Bazı il ve ilçelerde daha önceden ekmeğe zam gelmişti.

İlçemizde ise fırıncıların rekabetinden dolayı 200gr ekmek bazı fırın ve marketlerde 3.50TL’den satılırken bazılarında ise 3 TL’den satılıyordu.

Son ekmek fiyat ayarlamasına göre 200gr ekmek 4TL’den satılmaya başladı.

Bazı fırın ve marketlerde ise 3.50TL’den satılıyor.

15 Haziranda Konya merkez 200gr ekmeği 5TL’den yemeye başlamıştı.

Seydişehir’deki son ekmek fiyat ayarlaması ile 4TL olan ekmeğin, aslında 4TL’den fazla olması gerektiği, fırıncılar arasındaki rekabetten dolayı minimum zam yapıldığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.