Seydişehir’de İlk Defa Piyano Resitali Gerçekleşti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2019 - 10:08, Güncelleme: 20.12.2019 - 10:08
 

Seydişehir’de İlk Defa Piyano Resitali Gerçekleşti

İlçemizin kültür, sanat faaliyetlerine büyük katkılar sağlayan Müzik Öğretmeni Ahmet Ali Selçuk’un yetiştirdiği öğrencisi Bahar Yalçınkaya piyano resitali gerçekleştirdi.

8 yaşından bu yana piyano çalan Fen Lisesi 11-A sınıfı öğrencisi Bahar Yalçınkaya son 2 yıldır da Müzik öğretmeni Ahmet Ali Selçuk ile çalışmalarına devam etmiştir. Kısa sürede kendisini geliştiren Yalçınkaya, Kardelen Toplantı Salonu’nda piyano resitali yaparak Seydişehir’de bir ilki gerçekleştirdi. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’ın yanı sıra birçok öğretmen, öğrenci ve vatandaş katılım gösterdi. Bahar Yalçınkaya’nın sahnesi ile katılımcılar unutulmaz bir gün geçirdi. Lise öğrencisi Bahar Yalçınkaya daha öncede başarısı ile göz doldurmuş Akdeniz Güzel Sanatlar piyano festivaline seçilmiş, orada performans sergileyerek belge almaya hak kazanmıştı.
İlçemizin kültür, sanat faaliyetlerine büyük katkılar sağlayan Müzik Öğretmeni Ahmet Ali Selçuk’un yetiştirdiği öğrencisi Bahar Yalçınkaya piyano resitali gerçekleştirdi.

8 yaşından bu yana piyano çalan Fen Lisesi 11-A sınıfı öğrencisi Bahar Yalçınkaya son 2 yıldır da Müzik öğretmeni Ahmet Ali Selçuk ile çalışmalarına devam etmiştir. Kısa sürede kendisini geliştiren Yalçınkaya, Kardelen Toplantı Salonu’nda piyano resitali yaparak Seydişehir’de bir ilki gerçekleştirdi.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’ın yanı sıra birçok öğretmen, öğrenci ve vatandaş katılım gösterdi. Bahar Yalçınkaya’nın sahnesi ile katılımcılar unutulmaz bir gün geçirdi.

Lise öğrencisi Bahar Yalçınkaya daha öncede başarısı ile göz doldurmuş Akdeniz Güzel Sanatlar piyano festivaline seçilmiş, orada performans sergileyerek belge almaya hak kazanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.