Seydişehir’de kaçak tütün ve sigara operasyonu

Asayiş (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 29.03.2022 - 14:24, Güncelleme: 29.03.2022 - 15:34
 

Seydişehir’de kaçak tütün ve sigara operasyonu

Seydişehir’de kaçak tütün ve sigara operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.

Seydişehir de İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir eve yapılan baskında 2 adet elektronik sigara basma makinesi, 1 adet kompresör, 6 Bin 420 adet makaron, Bin 400 adet boş makaron, 12 adet 1 kg’lık paket tütün ve yaklaşık 6 kilogram kaçak tütün ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin kaçak tütün ve sigara satışı ile ilgili yaptıkları çalışmalar kapsamında Yenicami Mahallesi 154561 Sokak’ta bulunan bir evde arama yaptı.   Yapılan aramada kaçak sigara yaptığı tespit edilen O.S  gözaltına alınırken evde bulunan malzemelere de el konuldu.
Seydişehir’de kaçak tütün ve sigara operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.

Seydişehir de İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir eve yapılan baskında 2 adet elektronik sigara basma makinesi, 1 adet kompresör, 6 Bin 420 adet makaron, Bin 400 adet boş makaron, 12 adet 1 kg’lık paket tütün ve yaklaşık 6 kilogram kaçak tütün ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin kaçak tütün ve sigara satışı ile ilgili yaptıkları çalışmalar kapsamında Yenicami Mahallesi 154561 Sokak’ta bulunan bir evde arama yaptı.  
Yapılan aramada kaçak sigara yaptığı tespit edilen O.S  gözaltına alınırken evde bulunan malzemelere de el konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.