SEYDİŞEHİR?DE KADIN GİRİŞİMCİLER TOPLANTISI YAPILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2015 - 11:48, Güncelleme: 03.04.2015 - 11:48
 

SEYDİŞEHİR?DE KADIN GİRİŞİMCİLER TOPLANTISI YAPILDI

02.04.2015 tarihinde Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda Münevver Yalçınkaya?nın başkanlığında toplandı. Toplantıda Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri Tülay Akıllı, Havva Dinç ve Yasemin Yavuz hazır bulundular.

Başkan Münevver Yalçınkaya açılış konuşması yaparak Seydişehir’ in sorunlarını dile getirdi. Kadınların ticaret içinde daha aktif yer alarak  Seydişehir’ e daha çok katkı sağlamalarını istedi.  25-26 Nisan 2015 tarihinde Karatay Üniversitesi’nde Yöresel Ürünler Etkinliği düzenleneceğini Konya Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Mendi’ nin daveti üzerine Seydişehir Kadın Girişimciler Kurulu Ve Seydişehir Ticaret Ve Sanayi Odası Olarak bu etkinliğe katılacaklarını stant  kuracaklarını belirtti. Konya’mız da gerçekleşecek olan bu etkinliğe Sn. Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, TOBB Başkanı Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu ve 6 Ülkeden davetlilerin katılacağını, Seydişehir olarak orada ki standımızda tanıtım ve ticari amaçlı etkinlik düzenleyerek hem Seydişehir Ekonomisine katkı yapmamızı hem de İlçemizi tanıtmamızı istedi. Bunun üzerine, Seydişehirli Kadın Girişimciler Kurulu olarak; Seydişehir’ in leblebisini ve yöresel ürünlerini tanıtmak amacı ve  ayrıca başka faaliyet ve organizasyonlar yapmak üzere araştırmalar yaparak Seydişehir’ i ve yöresel ürünlerimizi daha iyi tanıtmak için hep birlikte Karatay Üniversitesi’nde 25-26 Nisan tarihlerinde yapılacak olan Konya ve İlçeleri Kadın Girişimciler organizasyonunda yapılacak olan etkinliğe Seydişehir adına katılma kararı alındı.           
02.04.2015 tarihinde Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda Münevver Yalçınkaya?nın başkanlığında toplandı. Toplantıda Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri Tülay Akıllı, Havva Dinç ve Yasemin Yavuz hazır bulundular.

Başkan Münevver Yalçınkaya açılış konuşması yaparak Seydişehir’ in sorunlarını dile getirdi. Kadınların ticaret içinde daha aktif yer alarak  Seydişehir’ e daha çok katkı sağlamalarını istedi. 

25-26 Nisan 2015 tarihinde Karatay Üniversitesi’nde Yöresel Ürünler Etkinliği düzenleneceğini Konya Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Mendi’ nin daveti üzerine Seydişehir Kadın Girişimciler Kurulu Ve Seydişehir Ticaret Ve Sanayi Odası Olarak bu etkinliğe katılacaklarını stant  kuracaklarını belirtti. Konya’mız da gerçekleşecek olan bu etkinliğe Sn. Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, TOBB Başkanı Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu ve 6 Ülkeden davetlilerin katılacağını, Seydişehir olarak orada ki standımızda tanıtım ve ticari amaçlı etkinlik düzenleyerek hem Seydişehir Ekonomisine katkı yapmamızı hem de İlçemizi tanıtmamızı istedi.

Bunun üzerine, Seydişehirli Kadın Girişimciler Kurulu olarak; Seydişehir’ in leblebisini ve yöresel ürünlerini tanıtmak amacı ve  ayrıca başka faaliyet ve organizasyonlar yapmak üzere araştırmalar yaparak Seydişehir’ i ve yöresel ürünlerimizi daha iyi tanıtmak için hep birlikte Karatay Üniversitesi’nde 25-26 Nisan tarihlerinde yapılacak olan Konya ve İlçeleri Kadın Girişimciler organizasyonunda yapılacak olan etkinliğe Seydişehir adına katılma kararı alındı.

          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.