SEYDİŞEHİR'DE KAYMAKAM PİŞKİN VE BAŞKAN TUTAL TRAFİK DENETİMİNE KATILDI

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 01.05.2022 - 01:05, Güncelleme: 01.05.2022 - 01:24
 

SEYDİŞEHİR'DE KAYMAKAM PİŞKİN VE BAŞKAN TUTAL TRAFİK DENETİMİNE KATILDI

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal Ramazan Bayramı tatili öncesi polis ve jandarma ekipleriyle emniyet kemeri denetimine katıldı.

Kaymakam Pişkin ve Belediye Başkanı Tutal  Otogar Kavşağı'nda ekiplerin durdurduğu araç sürücüleri ve araçta bulunan yolcularla sohbet etti.   Pişkin, gazetecilere, bayram öncesi ve sonrası için etkin şekilde trafik denetimi uygulaması yaptıklarını söyledi.   Ölümcül kazaların en aza indirilmesi için trafik kurallarına uyulması gerektiğini belirten Pişkin, "Denetimlerde yol kullanıcılarına yönelik el broşürü dağıttık. Trafik kurallarına uyulması ve emniyet kemeri kullanımının önemi konusunda bilgilendirmeler farkındalık uygulaması gerçekleştirildi. Şimdiden İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum." diye konuştu.   Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise sürücüleri trafik kurallarına uymaları  konusunda uyardı. Denetimlere Pişkin'nin yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca ve diğer ekipler katıldı.    
Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal Ramazan Bayramı tatili öncesi polis ve jandarma ekipleriyle emniyet kemeri denetimine katıldı.

Kaymakam Pişkin ve Belediye Başkanı Tutal  Otogar Kavşağı'nda ekiplerin durdurduğu araç sürücüleri ve araçta bulunan yolcularla sohbet etti.

 

Pişkin, gazetecilere, bayram öncesi ve sonrası için etkin şekilde trafik denetimi uygulaması yaptıklarını söyledi.

 

Ölümcül kazaların en aza indirilmesi için trafik kurallarına uyulması gerektiğini belirten Pişkin, "Denetimlerde yol kullanıcılarına yönelik el broşürü dağıttık. Trafik kurallarına uyulması ve emniyet kemeri kullanımının önemi konusunda bilgilendirmeler farkındalık uygulaması gerçekleştirildi. Şimdiden İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum." diye konuştu.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise sürücüleri trafik kurallarına uymaları  konusunda uyardı.

Denetimlere Pişkin'nin yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca ve diğer ekipler katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.