Seydişehir'de mobil aşı ekipleri, aşılama çalışmalarına devam ediyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2021 - 03:29, Güncelleme: 28.05.2021 - 03:29
 

Seydişehir'de mobil aşı ekipleri, aşılama çalışmalarına devam ediyor

Seydişehir’de aşılama çalışmaları sürüyor

   Seydişehir Devlet Hastanesi, Aile Hekimliği Birimleri ve İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerinden oluşturulan mobil aşı ekibi, kırsal mahallelerde aşılama çalışmalarına hız verdi. İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri Sağlık Bakanlığının sistemde yaptığı değişiklik ile İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından randevusuz olarak vatandaşların aşı yaptırabilmesine olanak tanındığını belirtti. Randevu alamayan, yaşlı bakıma muhtaç, ulaşım sorunu yaşayan ve aşılama işlemini yaptıramayan vatandaşlara mobil ekipler tarafından mahallesinde, hatta evinde aşılama yapıldığını ifade eden yetkililer, "Kırsal mahallelerimiz başta olmak üzere randevu alamayan ve bilgisi bulunan her vatandaşımıza ekiplerimiz tarafından aşıları yapılmaktadır." ifadeleri kullanıldı.
Seydişehir’de aşılama çalışmaları sürüyor

 

 Seydişehir Devlet Hastanesi, Aile Hekimliği Birimleri ve İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerinden oluşturulan mobil aşı ekibi, kırsal mahallelerde aşılama çalışmalarına hız verdi.

İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri Sağlık Bakanlığının sistemde yaptığı değişiklik ile İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından randevusuz olarak vatandaşların aşı yaptırabilmesine olanak tanındığını belirtti.

Randevu alamayan, yaşlı bakıma muhtaç, ulaşım sorunu yaşayan ve aşılama işlemini yaptıramayan vatandaşlara mobil ekipler tarafından mahallesinde, hatta evinde aşılama yapıldığını ifade eden yetkililer, "Kırsal mahallelerimiz başta olmak üzere randevu alamayan ve bilgisi bulunan her vatandaşımıza ekiplerimiz tarafından aşıları yapılmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.