Seydişehir'de motosiklet denetimi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2020 - 04:38, Güncelleme: 26.08.2020 - 04:38
 

Seydişehir'de motosiklet denetimi

Seydişehir de, abartılı egzozu bulunan ve çevreye rahatsızlık veren motosikletlere yönelik denetim gerçekleştirildi.

Edinilen bilgiye göre, trafik polisi ekipleri ilçenin ana caddeleri olan Atatürk Caddesi ve Seyit Harun Veli Bulvarı üzerinde plakasız ve abartılı egzozu bulunan motosikletler üzerinde denetim gerçekleştirdi. Uygulama sırasında plakasız, abartılı egzoz bulunan ve çevreye rahatsızlık veren, trafiği tehlikeye düşüren motosikletler trafikten men edilerek, sürücülerine ceza işlem uygulandı. Denetimlerde trafiği tehlikeye düşüren araçlar da incelendi. Uygulamalar esnasında trafikten men edilen motosikletler oto parka çekildi. 
Seydişehir de, abartılı egzozu bulunan ve çevreye rahatsızlık veren motosikletlere yönelik denetim gerçekleştirildi.

Edinilen bilgiye göre, trafik polisi ekipleri ilçenin ana caddeleri olan Atatürk Caddesi ve Seyit Harun Veli Bulvarı üzerinde plakasız ve abartılı egzozu bulunan motosikletler üzerinde denetim gerçekleştirdi.

Uygulama sırasında plakasız, abartılı egzoz bulunan ve çevreye rahatsızlık veren, trafiği tehlikeye düşüren motosikletler trafikten men edilerek, sürücülerine ceza işlem uygulandı.

Denetimlerde trafiği tehlikeye düşüren araçlar da incelendi. Uygulamalar esnasında trafikten men edilen motosikletler oto parka çekildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.