SEYDİŞEHİR’DE MÜZİK ADINA YENİ ESERLER

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2019 - 10:57, Güncelleme: 25.12.2019 - 10:57
 

SEYDİŞEHİR’DE MÜZİK ADINA YENİ ESERLER

2011 yılından bu yana ilçemizde görev yapan Müzik öğretmeni Serkan YILMAZ, söz ve müzikleri kendisine ait olan özgün,serbest tarzda 7 eserden oluşan 1.ci hatıra albümünü tamamladı.

Yerel sanatçı Serkan Yılmaz 1.ci albümü ile ilgili “2019 yılında ilk hatıra albümümüzü, Değerlerimiz-1 adında tamamladık. Söz ve müzikleri kendimize ait olan albüm çalışmamızı ilçede kısıtlı, kendi imkanlarımız, sanatçı dostlarımız sayesinde çıkartmayı başardık. Seydişehir’de müzik adına yeni eserleri ülkemize kazandırma anlamında da önemli bir çalışma olduğunu düşünüyoruz. Katkısı ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Seydişehir ilçemizde  stüdyo çalışmalarının Morton müzik desteği  ile yapıldığı albümünde şu eserler yer alıyor.                                                                              DEĞERLERİMİZ - 1  Albümü      1.Vatan Erleri  (1.versiyon)                                          2. Çocuklar  3.Annem  4. Bağlama Nazı (Ent.tal)                5. Garipler   6.Vatan Erleri (2.versiyon)  7.Esma Zikri (1.kısım) Söz ve Müzikler: Serkan YILMAZ (Müzik öğretmeni)    
2011 yılından bu yana ilçemizde görev yapan Müzik öğretmeni Serkan YILMAZ, söz ve müzikleri kendisine ait olan özgün,serbest tarzda 7 eserden oluşan 1.ci hatıra albümünü tamamladı.

Yerel sanatçı Serkan Yılmaz 1.ci albümü ile ilgili “2019 yılında ilk hatıra albümümüzü, Değerlerimiz-1 adında tamamladık. Söz ve müzikleri kendimize ait olan albüm çalışmamızı ilçede kısıtlı, kendi imkanlarımız, sanatçı dostlarımız sayesinde çıkartmayı başardık. Seydişehir’de müzik adına yeni eserleri ülkemize kazandırma anlamında da önemli bir çalışma olduğunu düşünüyoruz. Katkısı ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Seydişehir ilçemizde  stüdyo çalışmalarının Morton müzik desteği  ile yapıldığı albümünde şu eserler yer alıyor.                                                                            

 DEĞERLERİMİZ - 1  Albümü     

1.Vatan Erleri  (1.versiyon)                                        

 2. Çocuklar 

3.Annem 

4. Bağlama Nazı (Ent.tal)              

 5. Garipler 

 6.Vatan Erleri (2.versiyon)

 7.Esma Zikri (1.kısım)

Söz ve Müzikler: Serkan YILMAZ (Müzik öğretmeni)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.