SEYDİŞEHİR'DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2014 - 05:29, Güncelleme: 24.11.2014 - 05:29
 

SEYDİŞEHİR'DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü Seydişehir?de düzenlenen çeşitli programlarla kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü Seydişehir’de düzenlenen çeşitli programlarla kutlandı. Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne çelenk koyma töreni ile başlayan 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları Belediye Düğün Salonunda Seyyid Harun Anadolu Lisesi’nin tertip ettiği programla devam etti. Atatürk büstüne çelek koyma törenine Baro Başkanı Mehmet Koyuncuoğlu Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük,STK temsilcileri okullarda görev yapan müdürler öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Sırasıyla Milli Eğitim Müdürlüğü, Türk Eğitim Sen ve Eğitim-İş Temsilciği çelenkleri sunduktan sonra saygı duruşu ve İstikal Marşı’nın ardından tören sona erdi. Daha sonra Belediye Düğün Salonunda Seyyid Harun Anadolu Lisesi’nin düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlama programına gerçekleştirildi. Buradaki programa Kaymakam Tuncay Sonel,Garnizon Komutanı Mehmet Oyanık, Belediye Başkanı Mehmet Tutal,Baro Temsilcisi Mehmet Koyuncuoğlu,Askerlik Şube Başkanı kamil Güngör, Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük, STK temsilcileri ve davetliler katıldı. Seyyid Harun Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Karayılan tüm davetlilere “Hoş geldiniz.24 Kasım Öğretmenler Günümüz kutlu olsun” dedi. Daha sonra Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı. Müdür Küçük “Bugün tüm öğretmenlerimizin yaptıkları hizmetlere karşılık unutulmadıklarını gösteren bir gündür. Öğretmenlik insanlık tarihinin en önemli meslektir.İnsanların ayakları üstünde durabilmelerini sağlayan, toplumla sürekli iç içe olan mesleğidir. Hizmet, gaye, feda  mesleğidir. Öğretmen yarını bir gün önceden yaşayan olmalıdır, onun hayali olacakı toplumu yönlendirmelidir. İdeoloji, kaygılardan uzak olup birikimlerimi paylaşarak birbirimizi dinleyebilmeliyiz. Emekli öğretmenlerimi ziyaret edip onların tecrübelerinden yaralanmayız, yeni atanan öğretmen arkadaşlarımızın da heyecanlarını paylaşmalıyız. Olumsuzluklardan uzak sağlıklı bilinçli bir nesil yetiştirmeliyiz.Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere edebiyete intikal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, emekli meslekdaşlarımıza sağlık, çalışan öğretmen arkadaşlarımıza da başlarılar diliyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüzü en kalbi duygularımla kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Öğrencilerin çeşitli gösterileri ile devam eden programda şiir, resim ve okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından hediyeleri verildi. Programın sonunda ise göreve yeni atanan öğretmenlerin yemin töreninden sonra emekli olan öğretmenlere ise teşekkür belgesi ve plaket taktimi yapıldı.
24 Kasım Öğretmenler Günü Seydişehir?de düzenlenen çeşitli programlarla kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü Seydişehir’de düzenlenen çeşitli programlarla kutlandı.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne çelenk koyma töreni ile başlayan 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları Belediye Düğün Salonunda Seyyid Harun Anadolu Lisesi’nin tertip ettiği programla devam etti.

Atatürk büstüne çelek koyma törenine Baro Başkanı Mehmet Koyuncuoğlu Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük,STK temsilcileri okullarda görev yapan müdürler öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Sırasıyla Milli Eğitim Müdürlüğü, Türk Eğitim Sen ve Eğitim-İş Temsilciği çelenkleri sunduktan sonra saygı duruşu ve İstikal Marşı’nın ardından tören sona erdi.

Daha sonra Belediye Düğün Salonunda Seyyid Harun Anadolu Lisesi’nin düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlama programına gerçekleştirildi.

Buradaki programa Kaymakam Tuncay Sonel,Garnizon Komutanı Mehmet Oyanık, Belediye Başkanı Mehmet Tutal,Baro Temsilcisi Mehmet Koyuncuoğlu,Askerlik Şube Başkanı kamil Güngör, Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

Seyyid Harun Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Karayılan tüm davetlilere “Hoş geldiniz.24 Kasım Öğretmenler Günümüz kutlu olsun” dedi.

Daha sonra Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı.

Müdür Küçük “Bugün tüm öğretmenlerimizin yaptıkları hizmetlere karşılık unutulmadıklarını gösteren bir gündür. Öğretmenlik insanlık tarihinin en önemli meslektir.İnsanların ayakları üstünde durabilmelerini sağlayan, toplumla sürekli iç içe olan mesleğidir. Hizmet, gaye, feda  mesleğidir. Öğretmen yarını bir gün önceden yaşayan olmalıdır, onun hayali olacakı toplumu yönlendirmelidir. İdeoloji, kaygılardan uzak olup birikimlerimi paylaşarak birbirimizi dinleyebilmeliyiz. Emekli öğretmenlerimi ziyaret edip onların tecrübelerinden yaralanmayız, yeni atanan öğretmen arkadaşlarımızın da heyecanlarını paylaşmalıyız. Olumsuzluklardan uzak sağlıklı bilinçli bir nesil yetiştirmeliyiz.Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere edebiyete intikal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, emekli meslekdaşlarımıza sağlık, çalışan öğretmen arkadaşlarımıza da başlarılar diliyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüzü en kalbi duygularımla kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Öğrencilerin çeşitli gösterileri ile devam eden programda şiir, resim ve okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından hediyeleri verildi.

Programın sonunda ise göreve yeni atanan öğretmenlerin yemin töreninden sonra emekli olan öğretmenlere ise teşekkür belgesi ve plaket taktimi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.