SEYDİŞEHİR’DE PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.06.2021 - 02:40, Güncelleme: 10.06.2021 - 02:40
 

SEYDİŞEHİR’DE PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Seydişehir Belediyesi kırsal mahalleler başta olmak üzere ilçe genelinde parke taşı döşeme çalışmalarına hız vererek mahalleleri adeta şantiye alanına çevirdi.

Seydişehir belediyesi öz bütçesiyle Saraycık, Tepecik ve Çavuş, Karacaören, Bükçe, Kozlu, Akçalar ve İncesu mahallelerinde de toplamda 60 bin m² parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirecek.   Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi işbirliğiyle de parketaş serim çalışmaları yürütecek olan ekipler, Dikilitaş, Bostandere, Madenli, Gölyüzü, Taraşçı, Muradiye, Boyalı ve Oğlakçı mahallelerinde 37 bin m², Gevrekli ve Ortakaraviran Mahallelerinde de 15 bin m² parke taşı döşemesi gerçekleştirecek.   Başkan Tutal, Seydişehir Belediyesinin Saraycık, Tepecik ve Çavuş mahallerinde belediyenin öz bütçesi  ile gerçekleştirilen parke taşı serim çalışmalarının 15 bin m²’sinin tamamlandığını kaydetti.   Tepecik mahallesinde devam eden parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, mahallelerin sorunlarının büyük ölçüde çözüme kavuşturulduğunu, yapılan çalışmalarla birlikte Seydişehir’de hizmet alamayan tek bir mahalle, cadde ve sokak kalmayacağını belirtti.   Program dahilinde çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Başkan Tutal, yıl sonuna kadar 110 bin m² parke taşı döşeyeceklerini söyledi. Başkan Tutal, “7.5 yıldır mahallelerimizde yoğun bir şekilde yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde mahallelerimizin sorunlarının büyük bir bölümünü çözüme kavuşturduk. 2021 yılı programımız dahilinde ilçemiz genelinde 100 bin m² parke taşı döşemesi gerçekleştirerek mahallelerimizin sorunlarını en aza indireceğiz. Programımız dahilinde Çavuş, Karacaören, Saraycık, Bükçe, Kozlu, Akçalar, İncesu, Dikilitaş, Bostandere, Madenli, Gölyüzü, Taraşçı, Muradiye, Oğlakçı, Gevrekli ve Ortakaraviran mahallelerimizde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları yürüteceğiz ve yaz sonuna kadar programımızı tamamlayacağız. Yürüttüğümüz çalışmalarla birlikte de mahallelerimizde hizmet alamayan tek bir cadde ve sokak kalmayacak” diye konuştu.
Seydişehir Belediyesi kırsal mahalleler başta olmak üzere ilçe genelinde parke taşı döşeme çalışmalarına hız vererek mahalleleri adeta şantiye alanına çevirdi.

Seydişehir belediyesi öz bütçesiyle Saraycık, Tepecik ve Çavuş, Karacaören, Bükçe, Kozlu, Akçalar ve İncesu mahallelerinde de toplamda 60 bin m² parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirecek.

 

Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi işbirliğiyle de parketaş serim çalışmaları yürütecek olan ekipler, Dikilitaş, Bostandere, Madenli, Gölyüzü, Taraşçı, Muradiye, Boyalı ve Oğlakçı mahallelerinde 37 bin m², Gevrekli ve Ortakaraviran Mahallelerinde de 15 bin m² parke taşı döşemesi gerçekleştirecek.

 

Başkan Tutal, Seydişehir Belediyesinin Saraycık, Tepecik ve Çavuş mahallerinde belediyenin öz bütçesi  ile gerçekleştirilen parke taşı serim çalışmalarının 15 bin m²’sinin tamamlandığını kaydetti.

 

Tepecik mahallesinde devam eden parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, mahallelerin sorunlarının büyük ölçüde çözüme kavuşturulduğunu, yapılan çalışmalarla birlikte Seydişehir’de hizmet alamayan tek bir mahalle, cadde ve sokak kalmayacağını belirtti.

 

Program dahilinde çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Başkan Tutal, yıl sonuna kadar 110 bin m² parke taşı döşeyeceklerini söyledi. Başkan Tutal, “7.5 yıldır mahallelerimizde yoğun bir şekilde yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde mahallelerimizin sorunlarının büyük bir bölümünü çözüme kavuşturduk. 2021 yılı programımız dahilinde ilçemiz genelinde 100 bin m² parke taşı döşemesi gerçekleştirerek mahallelerimizin sorunlarını en aza indireceğiz. Programımız dahilinde Çavuş, Karacaören, Saraycık, Bükçe, Kozlu, Akçalar, İncesu, Dikilitaş, Bostandere, Madenli, Gölyüzü, Taraşçı, Muradiye, Oğlakçı, Gevrekli ve Ortakaraviran mahallelerimizde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları yürüteceğiz ve yaz sonuna kadar programımızı tamamlayacağız. Yürüttüğümüz çalışmalarla birlikte de mahallelerimizde hizmet alamayan tek bir cadde ve sokak kalmayacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.