Seydişehir’de sahte içki operasyonu

Asayiş (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 29.12.2021 - 17:58, Güncelleme: 29.12.2021 - 17:58
 

Seydişehir’de sahte içki operasyonu

Seydişehir İlçesi Taraşçı Mahallesinde bir evde sahte içki ele geçirildi.

Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı  ekipleri Taraşçı Mahallesi’nde bir evde sahte alkol üretimi yaparak satışa sunduğu bilgisi aldı. İlçe Jandarma komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin şüpheliye ait evde yaptığı arama sonucunda 37.5 litre el yapımı rakı , 8.66 litre el yapımı viski ve içki satmakta kullanilan  malzeme ele geçirildi. Şüpheli V.B'nin ifadesi alınarak hakkında işlem başlatıldı.
Seydişehir İlçesi Taraşçı Mahallesinde bir evde sahte içki ele geçirildi.

Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı  ekipleri Taraşçı Mahallesi’nde bir evde sahte alkol üretimi yaparak satışa sunduğu bilgisi aldı.

İlçe Jandarma komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin şüpheliye ait evde yaptığı arama sonucunda 37.5 litre el yapımı rakı , 8.66 litre el yapımı viski ve içki satmakta kullanilan  malzeme ele geçirildi. Şüpheli V.B'nin ifadesi alınarak hakkında işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.