Seydişehir'de taşımalı servis araçları denetlendi

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 09.11.2023 - 11:56, Güncelleme: 09.11.2023 - 11:56
 

Seydişehir'de taşımalı servis araçları denetlendi

Konya’nın Seydişehir ilçesinde taşımalı öğrenci servis araçları denetlendi

  Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri tarafından ilçede taşıma yapan taşımalı eğitim araçları denetlendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde Seydişehir merkez ve Taşağıl, Gölyüzü ve bazı kırsal mahallerde öğrenci servisi yapan hat denetimlerini tamamlandı. Öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına ve evlerine ulaşmaları konusunda denetimlerinin devam edeceği kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri,"araçlarda eksikliklerin olup olmadığı, taşıma sayısı konusunda kuralları kendilerine aktardık. İnşallah kazasız belasız bir eğitim öğretim yılı geçiririz." ifadesini kullandı.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde taşımalı öğrenci servis araçları denetlendi

 

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri tarafından ilçede taşıma yapan taşımalı eğitim araçları denetlendi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde Seydişehir merkez ve Taşağıl, Gölyüzü ve bazı kırsal mahallerde öğrenci servisi yapan hat denetimlerini tamamlandı.
Öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına ve evlerine ulaşmaları konusunda denetimlerinin devam edeceği kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri,"araçlarda eksikliklerin olup olmadığı, taşıma sayısı konusunda kuralları kendilerine aktardık. İnşallah kazasız belasız bir eğitim öğretim yılı geçiririz." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.