Seydişehir'de “UNI101FEST Hoş Geldin" Etkinliği

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2021 - 08:39, Güncelleme: 27.10.2021 - 08:39
 

Seydişehir'de “UNI101FEST Hoş Geldin" Etkinliği

Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Seydişehir yerleşkesinde okula yeni başlayan öğrencilere hoş geldin demek için “UNI101FEST Hoş Geldin Etkinliği” düzenlendi.

Etkinlikte stantlar açılarak Seydişehir ve Üniversite tarafından hazırlanan tanıtım filmi ile de Konya tanıtıldı. Geleneksel oyunlar ve yarışmalar düzenlenen etkinlikte, sportif-rekreatif faaliyetler, açık mikrofon, sahne senin etkinlikleri ve sazlı sözlü sahne performanslarıyla yeni gelen öğrencilerin keyif dolu unutamayacakları bir gün geçirmeleri sağlandı. Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Mehmet Tutal: “Necmettin Erbakan Üniversitesinin Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesinde düzenlemiş olduğu "Üni 101 Fest" etkinliğinde öğrencilerimizle bir araya geldik. İlçemizin kültürel, tarihi ve doğa güzelliklerinin tanıtıldığı belediyemizin standının da olduğu etkinlikte yer alan stantları ziyaret ederek kolay gelsin dileklerimizi ilettik.  Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” Dedi.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Seydişehir yerleşkesinde okula yeni başlayan öğrencilere hoş geldin demek için “UNI101FEST Hoş Geldin Etkinliği” düzenlendi.

Etkinlikte stantlar açılarak Seydişehir ve Üniversite tarafından hazırlanan tanıtım filmi ile de Konya tanıtıldı.

Geleneksel oyunlar ve yarışmalar düzenlenen etkinlikte, sportif-rekreatif faaliyetler, açık mikrofon, sahne senin etkinlikleri ve sazlı sözlü sahne performanslarıyla yeni gelen öğrencilerin keyif dolu unutamayacakları bir gün geçirmeleri sağlandı.

Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Mehmet Tutal: “Necmettin Erbakan Üniversitesinin Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesinde düzenlemiş olduğu "Üni 101 Fest" etkinliğinde öğrencilerimizle bir araya geldik. İlçemizin kültürel, tarihi ve doğa güzelliklerinin tanıtıldığı belediyemizin standının da olduğu etkinlikte yer alan stantları ziyaret ederek kolay gelsin dileklerimizi ilettik.  Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.