SEYDİŞEHİR’DE VİRÜS YOK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2020 - 03:11, Güncelleme: 18.03.2020 - 03:11
 

SEYDİŞEHİR’DE VİRÜS YOK

Coronavirüs tehlikesine karşı Türkiye genelinde alınan önlemlerin bölgesel düzeyde de en üst seviyede uygulandığı ilçemizde asılsız haberler vatandaşlar üzerinde paniğe neden oldu.

Irak’tan 25 gün önce gelen E.B. adlı vatandaş ile hanımı ve çocuğunda gerekli tetkikler yapılıp daha sonra virüs ile ilgili bir durum olmadığı belirlenmesine rağmen, ilçe genelinde yayılan ‘Seydişehir'de virüs var’ haberlerinin halk arasında dillendirilmesi paniğe neden oluyor. Devlet Hastanesi yetkililerinden edinilen bilgilere göre Coronavirüs ile ilgili Seydişehir’de herhangi bir vakaya rastlanmadığı öğrenildi. Yetkililer ayrıca halkımızı bu tür dedikodulara kulak asmamalarını ve bu konuda rahat olmalarını, konuyla ilgili resmi kaynakların dışında yapılan haberlere itibar etmemeleri hususunda uyardı.
Coronavirüs tehlikesine karşı Türkiye genelinde alınan önlemlerin bölgesel düzeyde de en üst seviyede uygulandığı ilçemizde asılsız haberler vatandaşlar üzerinde paniğe neden oldu.

Irak’tan 25 gün önce gelen E.B. adlı vatandaş ile hanımı ve çocuğunda gerekli tetkikler yapılıp daha sonra virüs ile ilgili bir durum olmadığı belirlenmesine rağmen, ilçe genelinde yayılan ‘Seydişehir'de virüs var’ haberlerinin halk arasında dillendirilmesi paniğe neden oluyor.

Devlet Hastanesi yetkililerinden edinilen bilgilere göre Coronavirüs ile ilgili Seydişehir’de herhangi bir vakaya rastlanmadığı öğrenildi.

Yetkililer ayrıca halkımızı bu tür dedikodulara kulak asmamalarını ve bu konuda rahat olmalarını, konuyla ilgili resmi kaynakların dışında yapılan haberlere itibar etmemeleri hususunda uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.