Seydişehir’de Yeni Bir PVC Markası Doğdu

Türkiye (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.11.2021 - 14:49, Güncelleme: 16.11.2021 - 10:38
 

Seydişehir’de Yeni Bir PVC Markası Doğdu

İlçemizde Organize Sanayisinde uzun yıllardır Pvc ekstrüzyon alanında faaliyet gösteren POLERPEN-POLERPLAST markası altında kapı pencere profilleri üretmeye başladı.

Ürettikleri yeni ürünleri İngiltere, İspanya, Mısır ve Katar gibi birçok ülkeye ihraç eden POLERPEN, Türkiye pazarında da adından söz ettirmeye başladı. Seydişehir’in artık dünya çapında bir markası olan POLARPEN-POLERPLAST kapı pencere profillerini İstanbul Tüyap’ ta ki kapı pencere fuarı alanındaki firmalar arasında ürünler büyük ilgi gördü. POLERPEN 1997 yılında PVC kapı pencere üreten bir firma olarak Antalya ‘da kurulan ve tüm Akdeniz Bölgesinde hizmet etmekte iken sürdürülebilir bir iş akışını benimsemiş olan firma PVC konusunda edinilen tecrübesi ile 2014 yılında POLER CLİPS markasıyla, örtülü seralar için sera naylonunu tutan pvc klips üretimine de başladı. Genel merkezi Antalya olan ve Seydişehir Organize sanayisinde 30.000 m2 alanda POLERPEN-POLERPLAST markasıyla üretimini devam ettiren PVC firma sahibi Hasan Erol:  “POLARPEN olarak yeni markamız POLERPLAST markası adı altında kapı pencere profilleri üretimine başlamış bulunmaktayız. Üretimimizin %40 ını ihraç ediyoruz.” dedi. Fabrika Sahibi Hasan Erol, POLERPLAST kapı pencere profillerini İstanbul Tüyap’ ta ki kapı pencere fuarında başarıyla ürün kalitesini beğeniye sunduklarını belirterek: “Gerek yurt içi gerek yurt dışında kapı pencere üreten firmalara 25 yıldır edinilen tecrübeyle Seydişehir’den hizmet etmekteyiz. Ayrıca Kapı pencere üreten bayilere Pvc profil hizmeti de sunuyoruz. Nitelikli ve katma değeri yüksek ürettiğimiz ürünlerimizle ilçe ve ülke ekonomimize katkı sağlamanın mutluluğunu ve hazzını yaşıyoruz” dedi.  
İlçemizde Organize Sanayisinde uzun yıllardır Pvc ekstrüzyon alanında faaliyet gösteren POLERPEN-POLERPLAST markası altında kapı pencere profilleri üretmeye başladı.

Ürettikleri yeni ürünleri İngiltere, İspanya, Mısır ve Katar gibi birçok ülkeye ihraç eden POLERPEN, Türkiye pazarında da adından söz ettirmeye başladı.

Seydişehir’in artık dünya çapında bir markası olan POLARPEN-POLERPLAST kapı pencere profillerini İstanbul Tüyap’ ta ki kapı pencere fuarı alanındaki firmalar arasında ürünler büyük ilgi gördü.

POLERPEN 1997 yılında PVC kapı pencere üreten bir firma olarak Antalya ‘da kurulan ve tüm Akdeniz Bölgesinde hizmet etmekte iken sürdürülebilir bir iş akışını benimsemiş olan firma PVC konusunda edinilen tecrübesi ile 2014 yılında POLER CLİPS markasıyla, örtülü seralar için sera naylonunu tutan pvc klips üretimine de başladı.

Genel merkezi Antalya olan ve Seydişehir Organize sanayisinde 30.000 m2 alanda POLERPEN-POLERPLAST markasıyla üretimini devam ettiren PVC firma sahibi Hasan Erol:

 “POLARPEN olarak yeni markamız POLERPLAST markası adı altında kapı pencere profilleri üretimine başlamış bulunmaktayız. Üretimimizin %40 ını ihraç ediyoruz.” dedi.

Fabrika Sahibi Hasan Erol, POLERPLAST kapı pencere profillerini İstanbul Tüyap’ ta ki kapı pencere fuarında başarıyla ürün kalitesini beğeniye sunduklarını belirterek:

“Gerek yurt içi gerek yurt dışında kapı pencere üreten firmalara 25 yıldır edinilen tecrübeyle Seydişehir’den hizmet etmekteyiz. Ayrıca Kapı pencere üreten bayilere Pvc profil hizmeti de sunuyoruz. Nitelikli ve katma değeri yüksek ürettiğimiz ürünlerimizle ilçe ve ülke ekonomimize katkı sağlamanın mutluluğunu ve hazzını yaşıyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.