SEYDİŞEHİR'DE YOL ÇİZGİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 01.07.2022 - 12:10, Güncelleme: 01.07.2022 - 12:10
 

SEYDİŞEHİR'DE YOL ÇİZGİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Seydişehir Belediye bünyesinde aralıksız olarak devam eden yol yapım, onarım ve düzenleme çalışmaları kapsamında asfalt, kaldırım ve caddelerde yol çizgileme çalışmalarına başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Seydişehir Belediyesi ekiplerince trafik güvenliği sağlamak amacıyla asfalt yol çizgi çalışmalarını sürdürüyor. 2022-2023yılı asfalt sezonunda asfaltlama çalışması tamamlanan bölgeler ve öncesinde yapılan çalışmaların zamanla kaybolması nedeniyle yaya ve trafik güvenliğini  sağlamak için yol çizgileme çalışmaları gerçekleştirildi. Gece ve gündüz görüşlerini üst seviyeye çıkarmak ve bu sayede şerit disiplini ve trafik güvenliğini sağlamak amacıyla yol çizgi çalışmasının yapıldığını belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ Konya Büyükşehir Belediyemiz ve Seydişehir Belediyesi ekiplerimiz tarafından  yapılan asfaltlama çalışmalarımız sonrasında yol çizgileme çalışmalarımız başladı. Karayolu yol çizgi uygulamaları büyük önem arz etmektedir. Hizmet alanımız içerisinde bulunan yollarımızda asfaltlama çalışmalarımızı tamamladığımız bölgelerimizde yol çizgileme çalışmamız devam edecek. Çizgileme çalışmasında bizlere yardımcı olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekiplerine  teşekkür ediyorum " dedi.      
Seydişehir Belediye bünyesinde aralıksız olarak devam eden yol yapım, onarım ve düzenleme çalışmaları kapsamında asfalt, kaldırım ve caddelerde yol çizgileme çalışmalarına başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Seydişehir Belediyesi ekiplerince trafik güvenliği sağlamak amacıyla asfalt yol çizgi çalışmalarını sürdürüyor.

2022-2023yılı asfalt sezonunda asfaltlama çalışması tamamlanan bölgeler ve öncesinde yapılan çalışmaların zamanla kaybolması nedeniyle yaya ve trafik güvenliğini  sağlamak için yol çizgileme çalışmaları gerçekleştirildi.

Gece ve gündüz görüşlerini üst seviyeye çıkarmak ve bu sayede şerit disiplini ve trafik güvenliğini sağlamak amacıyla yol çizgi çalışmasının yapıldığını belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ Konya Büyükşehir Belediyemiz ve Seydişehir Belediyesi ekiplerimiz tarafından  yapılan asfaltlama çalışmalarımız sonrasında yol çizgileme çalışmalarımız başladı. Karayolu yol çizgi uygulamaları büyük önem arz etmektedir. Hizmet alanımız içerisinde bulunan yollarımızda asfaltlama çalışmalarımızı tamamladığımız bölgelerimizde yol çizgileme çalışmamız devam edecek. Çizgileme çalışmasında bizlere yardımcı olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekiplerine  teşekkür ediyorum " dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.