SEYDİŞEHİR?E 6 ALTIN MADALYA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2015 - 12:20, Güncelleme: 03.11.2015 - 12:20
 

SEYDİŞEHİR?E 6 ALTIN MADALYA

Seydişehir Belediyesi Karate Takımı geleneksel olarak düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Müsabakalarından 18 madalya ile döndü.

Konya İl genelinde 200  sporcunun katıldığı müsabakalarda  ilçemizi temsil eden   Seydişehir Belediyesi Karate Takımı 36 sporcu ile katıldı. Konya Bölgesinde ilçemizi başarıyla temsil  eden Seydişehir Belediyesi Karate Takımı sporcuları 6 birincilik, 5 ikincilik, 7 üçüncülük madalyası kazandı. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi Karate Kulübü Antrenörü  Ali Osman  Güler ve Ali Buğdaycıyı ve O'nun şahsında  karatecileri  tebrik ederek başarılarının devamını diledi.  Seydişehir Belediyesi Karate Kulübü Antrenörü  Güler  ve Buğdaycı kendilerini her zaman destekleyen  Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve sporcularına, Seydişehir’e teşekkürlerini sundu.  
Seydişehir Belediyesi Karate Takımı geleneksel olarak düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Müsabakalarından 18 madalya ile döndü.

Konya İl genelinde 200  sporcunun katıldığı müsabakalarda  ilçemizi temsil eden   Seydişehir Belediyesi Karate Takımı 36 sporcu ile katıldı.

Konya Bölgesinde ilçemizi başarıyla temsil  eden Seydişehir Belediyesi Karate Takımı sporcuları 6 birincilik, 5 ikincilik, 7 üçüncülük madalyası kazandı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi Karate Kulübü Antrenörü  Ali Osman  Güler ve Ali Buğdaycıyı ve O'nun şahsında  karatecileri  tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 Seydişehir Belediyesi Karate Kulübü Antrenörü  Güler  ve Buğdaycı kendilerini her zaman destekleyen  Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve sporcularına, Seydişehir’e teşekkürlerini sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.