SEYDİŞEHİR?E SAVUNMA SANAYİ KURULMASINA SICAK BAKIYORUZ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2016 - 04:00, Güncelleme: 04.03.2016 - 04:00
 

SEYDİŞEHİR?E SAVUNMA SANAYİ KURULMASINA SICAK BAKIYORUZ

ETİ Alüminyum A.Ş. yönetim kurulu başkanı Ekrem Cengiz Seydişehir?e savunma sanayinin kurulması için gerekli desteği vereceğini söyledi.

Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer’in fabrika ziyaretinde gündeme getirdiği savunma sanayi alanında yatırım yapılma konusuna sıcak baktığını söyleyen ETİ Alüminyum A.Ş. yönetim kurulu başkanı Ekrem Cengiz; “Seydişehir’e Savunma sanayisi alanında yatırım yapılması noktasında bürokratik şartların sağlanması halinde bizlere bu yönde gelebilecek her türlü talebe açığız. Bu konuda üzerimize düşen her vazifede taşın altına ellerimizi sokmaktan kaçınmayacağız. Gerek ham madde açısından gerekse işletmenin kurulması açısından gerekli desteği sağlamaktan büyük mutluluk duyacağız.” dedi.   Ziyaretten memnun kaldığını da ifade eden ETİ Alüminyum A.Ş. yönetim kurulu başkanı Cengiz; “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Seydişehir’in yararına olacağına inandığımız her konuda yardımcı olmaya hazırız. Özellikle arzumuz bölge insanının bize destek olmaya devam etmesidir. Halkla el ele verdiğimiz takdirde Allah’ın iziyle üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yoktur.” şeklinde konuştu.  
ETİ Alüminyum A.Ş. yönetim kurulu başkanı Ekrem Cengiz Seydişehir?e savunma sanayinin kurulması için gerekli desteği vereceğini söyledi.

Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer’in fabrika ziyaretinde gündeme getirdiği savunma sanayi alanında yatırım yapılma konusuna sıcak baktığını söyleyen ETİ Alüminyum A.Ş. yönetim kurulu başkanı Ekrem Cengiz; “Seydişehir’e Savunma sanayisi alanında yatırım yapılması noktasında bürokratik şartların sağlanması halinde bizlere bu yönde gelebilecek her türlü talebe açığız. Bu konuda üzerimize düşen her vazifede taşın altına ellerimizi sokmaktan kaçınmayacağız. Gerek ham madde açısından gerekse işletmenin kurulması açısından gerekli desteği sağlamaktan büyük mutluluk duyacağız.” dedi.  

Ziyaretten memnun kaldığını da ifade eden ETİ Alüminyum A.Ş. yönetim kurulu başkanı Cengiz; “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Seydişehir’in yararına olacağına inandığımız her konuda yardımcı olmaya hazırız. Özellikle arzumuz bölge insanının bize destek olmaya devam etmesidir. Halkla el ele verdiğimiz takdirde Allah’ın iziyle üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yoktur.” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.