Seydişehir’e yeni bir istihdam alanı açılıyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2021 - 04:02, Güncelleme: 12.03.2021 - 04:02
 

Seydişehir’e yeni bir istihdam alanı açılıyor

Seydişehir’e yeni bir istihdam alanı açılıyor.

Seydişehir’in köklü iş adamlarından Yunus Karpuz Seydişehir’e bakliyat eleme ve  paketleme tesisi kurulacağını bildirdi. Yunus Karpuz Limited Şirketi adına Saray Bakliyat İsminde patenti yapılan bakliyat eleme ve paketleme tesisinin Antalya çevre yolunda  yakın bir zamanda temel atma töreni gerçekleşeceği öğrenildi. Yunus Karpuz “projesi hızla devam eden tesisimizde elevatörlerle nohut ,fasulye, mercimek elemesi yapılarak paketleme yapılacağını ve emin adımlarla piyasaya girmeyi planladıklarını söyledi.  
Seydişehir’e yeni bir istihdam alanı açılıyor.

Seydişehir’in köklü iş adamlarından Yunus Karpuz Seydişehir’e bakliyat eleme ve  paketleme tesisi kurulacağını bildirdi. Yunus Karpuz Limited Şirketi adına Saray Bakliyat İsminde patenti yapılan bakliyat eleme ve paketleme tesisinin Antalya çevre yolunda  yakın bir zamanda temel atma töreni gerçekleşeceği öğrenildi.

Yunus Karpuz “projesi hızla devam eden tesisimizde elevatörlerle nohut ,fasulye, mercimek elemesi yapılarak paketleme yapılacağını ve emin adımlarla piyasaya girmeyi planladıklarını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.