SEYDİŞEHİR’E YETECEK KADAR UNUMUZ VAR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2020 - 04:47, Güncelleme: 17.03.2020 - 04:47
 

SEYDİŞEHİR’E YETECEK KADAR UNUMUZ VAR

Türkiye genelinde Coronavirüs tehlikesi olması dolayısıyla alınan olağanüstü tedbirlerden sonra ilçemizde bulunan un fabrikası talebinin 3 kat arttı.

SEYKA Un Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Karpuz, vatandaşların panik yapmasına gerek olmadığını, yeni buğday çıkıncaya kadar yeterli buğday ve ihtiyaca cevap verecek unlarının bulunduğunu söyledi. Karpuz, Corona Virüsü olağanüstü tedbirlerinden sonra bayilere verilen unda 3 katlık bir artış olduğunu, bu duruma kendilerinin de inanamadığını belirterek, “Vatandaşların un ihtiyacı konusunda panik yapmasına gerek yok. Önümüzdeki aylarda Seydişehir’e yetecek kadar un üretebiliriz. Şu anda fabrikamızın durumu yeni buğday çıkıncaya kadar ilçemizin ihtiyacını karşılayacak durumadır. Vatandaşların bu konuda panik yapmamasını istiyoruz.” dedi.
Türkiye genelinde Coronavirüs tehlikesi olması dolayısıyla alınan olağanüstü tedbirlerden sonra ilçemizde bulunan un fabrikası talebinin 3 kat arttı.

SEYKA Un Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Karpuz, vatandaşların panik yapmasına gerek olmadığını, yeni buğday çıkıncaya kadar yeterli buğday ve ihtiyaca cevap verecek unlarının bulunduğunu söyledi.

Karpuz, Corona Virüsü olağanüstü tedbirlerinden sonra bayilere verilen unda 3 katlık bir artış olduğunu, bu duruma kendilerinin de inanamadığını belirterek, “Vatandaşların un ihtiyacı konusunda panik yapmasına gerek yok. Önümüzdeki aylarda Seydişehir’e yetecek kadar un üretebiliriz. Şu anda fabrikamızın durumu yeni buğday çıkıncaya kadar ilçemizin ihtiyacını karşılayacak durumadır. Vatandaşların bu konuda panik yapmamasını istiyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.