SEYDİŞEHİRGÜCÜ PLAYOFF?LARA BAŞLIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2013 - 04:45, Güncelleme: 23.12.2013 - 04:45
 

SEYDİŞEHİRGÜCÜ PLAYOFF?LARA BAŞLIYOR

Seydişehirgücü?nün rakipleri Selçuklu Belediyespor, Ereğli Spor.

Seydişehirgücü’nün rakipleri Selçuklu Belediyespor, Ereğli Spor. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımların final grubu maçları ile Konya il birincileri belli olacaktır. U-17 Ligi’nde; Selçuklu Belediyespor, Ilgınspor, Ç.Çumra Belediyespor, Ereğlispor, Seydişehir Gücü, Havzanspor, takımları mücadele edecektir. Yapılan kura çekiminde Temsilcimiz Seydişehirgücü güçlü rakiplerle eşleşti. Temsilcimiz, Selçuklu Belediyesi ve Ereğli Sporun arasından sıyrılıp il birincisi olmaya çalışacak. Kura çekiminden sonra konuşan Başkan Yusuf  Yalçın “U17 takımımız iyi bir grup maçları oynayarak play offlara kaldı. Burada da il birinciliği için güçlü rakiplerimiz kadar bizimde şansımız var. Şunu biliyoruz ki iyi takımlara karşı iyi top oynuyoruz. Güzel maçlar olacağını tahmin ediyorum. Rakiplerimize centilmence maçlar ve başarılar diliyorum.” Dedi.
Seydişehirgücü?nün rakipleri Selçuklu Belediyespor, Ereğli Spor.

Seydişehirgücü’nün rakipleri Selçuklu Belediyespor, Ereğli Spor.

Gruplarında ilk iki sırayı alan takımların final grubu maçları ile Konya il birincileri belli olacaktır.

U-17 Ligi’nde; Selçuklu Belediyespor, Ilgınspor, Ç.Çumra Belediyespor, Ereğlispor, Seydişehir Gücü, Havzanspor, takımları mücadele edecektir.

Yapılan kura çekiminde Temsilcimiz Seydişehirgücü güçlü rakiplerle eşleşti. Temsilcimiz, Selçuklu Belediyesi ve Ereğli Sporun arasından sıyrılıp il birincisi olmaya çalışacak.

Kura çekiminden sonra konuşan Başkan Yusuf  Yalçın “U17 takımımız iyi bir grup maçları oynayarak play offlara kaldı. Burada da il birinciliği için güçlü rakiplerimiz kadar bizimde şansımız var. Şunu biliyoruz ki iyi takımlara karşı iyi top oynuyoruz. Güzel maçlar olacağını tahmin ediyorum. Rakiplerimize centilmence maçlar ve başarılar diliyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.