SEYDİŞEHİRİN EN GÜZEL YAYLASI…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.09.2018 - 11:16, Güncelleme: 12.09.2018 - 11:16
 

SEYDİŞEHİRİN EN GÜZEL YAYLASI…

İlçemizin en güzel yaylalarından Çatmakaya Yaylası, Orman, köy, Suğla havzası ve Baraj manzarasıyla görenleri cezbediyor.

                 Güzelliğinin yanında suyunun bol olmasıyla da tanınan ve çok sayıda bulunan çeşmeden güz ayları olmasına rağmen, oluk oluk akan suların fışkırdığı yaylada tek sorunun mahallesi ile bağlantı kurulan yolun bozuk olması.                Bozkır, Antalya yoluna 500 m uzaklıkta ki yaylada bulunan piknik alanının ise bakımsızlığı vatandaşların tepkisini çekiyor.                Yayla yollarının bozukluğundan şikayet eden Mehmet Yüksel; ‘’ Gerçekten yaylamız çok güzel. Seydişehir’in en güzel yaylasıdır. Diğer yaylalarda su sıkıntısı çekilirken, bizim yaylalarımızın her yanından su fışkırıyor. Yaylamızın bir eksiği var. Köyümüze 3 km uzaklıkta bulunan yaylamızın yolunu bir türlü yapmadılar. Yaylanın yanı başında bulunan piknik alanını da ana yola yakın olduğu için, çok sayıda Seydişehir’den ve diğer bölgelerden Misafir geliyor. Yalnız piknik alanı çok bakımsız bir tuvaleti dahi yok. Gelen misafirlerden utanıyoruz’’ diyerek Yetkililerden yayla ile ilgilenilmesini istediler.    
İlçemizin en güzel yaylalarından Çatmakaya Yaylası, Orman, köy, Suğla havzası ve Baraj manzarasıyla görenleri cezbediyor.

 

               Güzelliğinin yanında suyunun bol olmasıyla da tanınan ve çok sayıda bulunan çeşmeden güz ayları olmasına rağmen, oluk oluk akan suların fışkırdığı yaylada tek sorunun mahallesi ile bağlantı kurulan yolun bozuk olması.

               Bozkır, Antalya yoluna 500 m uzaklıkta ki yaylada bulunan piknik alanının ise bakımsızlığı vatandaşların tepkisini çekiyor.

               Yayla yollarının bozukluğundan şikayet eden Mehmet Yüksel; ‘’ Gerçekten yaylamız çok güzel. Seydişehir’in en güzel yaylasıdır. Diğer yaylalarda su sıkıntısı çekilirken, bizim yaylalarımızın her yanından su fışkırıyor. Yaylamızın bir eksiği var. Köyümüze 3 km uzaklıkta bulunan yaylamızın yolunu bir türlü yapmadılar. Yaylanın yanı başında bulunan piknik alanını da ana yola yakın olduğu için, çok sayıda Seydişehir’den ve diğer bölgelerden Misafir geliyor. Yalnız piknik alanı çok bakımsız bir tuvaleti dahi yok. Gelen misafirlerden utanıyoruz’’ diyerek Yetkililerden yayla ile ilgilenilmesini istediler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.